En 2019 finalitzaran les obres del desviament del Barranc Silleta a Xest

En esta última fase se instalará tubería de hormigón armado de 1800 mm de diámetro.

Post també disponible en: Castellano

En esta última fase se instalará tubería de hormigón armado de 1800 mm de diámetro.
En aquesta última fase s’instal·larà canonada de formigó armat de 1800 mm de diàmetre.

L’Ajuntament va a executar l’última fase de les obres de canalització del Barranc Silleta, la finalitat és canalitzar les aigües pluvials procedents de la zona alta del nucli urbà de Xest fins a la Rambla de Xiva.
L’actuació està valorada en 270.534,69 euros i es realitzarà per part de Egevasa. El projecte contempla la definició i valoració de les obres necessàries per a assegurar el correcte funcionament, amb capacitat suficient, de la canalització del barranc de Silleta al seu pas per Xest. L’obra que s’efectuarà serà continuïtat de l’anterior fase, que es va realitzar al carrer Malpich i sota les vies del tren, i arribarà fins a la desembocadura, a la rambla.

En aquesta última fase s’instal·larà canonada de formigó armat de 1800 mm de diàmetre i també es durà a terme el condicionament de la desembocadura de la canalització a la rambla de Xiva, reforçant el llit del barranc mitjançant escullera recebada amb formigó i protegint la canonada mitjançant un massís d’ancoratge.

A més, amb la finalitat d’ampliar la capacitat de desguàs de la canalització existent i reduir en el possible el risc enfront d’inundacions en la població, s’instal·laran noves reixetes al carrer Pérez Galdós i Avinguda Castella.

Sobre el projecte de desviament del barraco Silleta

El 2009 es va executar una obra de desviament del barranc fins a l’arqueta d’entroncament amb el Carrer Malpich, deixant per a posteriors actuacions a la finalització de les obres fins a la rambla de Xiva. En 2018, es va realitzar la prolongació de la canonada de formigó armat i 1500 mm de diàmetre al llarg del carrer Malpich, des de l’avinguda Castella, fins a les vies del tren i l’encreuament de les mateixes, deixant el tram final fins a la Rambla de Xiva per a properes actuacions, i aquest 2019 es finalitzaran les obres.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*