Espectacle «Remember Queen», aquest cap de setmana a Buñol i Chiva

Post també disponible en: Castellano

Remember Queen és el grup tribut considerat més fidel a la mítica banda britànica liderada per Freddie Mercury. La gira 2019 coincideix en un moment en què el públic està àvid de cantar els grans temes del grup gràcies a l’èxit que està recollint la pel·lícula Bohemian Rhapsody.

L’objectiu d’aquest espectacle és crear la sensació d’estar veient a Queen en viu, gràcies al fet que els integrants de l’espectacle ocupen la formació exacta que tenia el grup anglès sobre l’escenari, utilitzant deu canvis de vestuari, a més d’incloure en el xou un suport visual amb els vídeos que Queen ens va llegar al llarg dels anys i servint-nos per conèixer la banda i els millors moments de la seva carrera.

Els artistes de Remember Queen cuiden el més mínim detall de l’espectacle original amb una posada en escena semblant a la que aquests utilitzaven en la Gira del 86, sent l’última amb Freddie Mercury en escena. La formació original que va apassionar en els escenaris de tot el món. Queen era excepcional perquè els seus músics ho eren excepcionals com la seva bateria Roger Taylor, reconegut i destacat músic de la història del rock, que a més va ser compositor de gran part dels èxits com Ràdio Ga Ga o A Kind of Magic. El bateria de Remember Queen, Roberto D Amicis interpreta com ningú altres èxits de Queen com I’ma In Love With My Car. En el paper de Brian May, Leo Giannetto i com John Deacon, Julio Llorca, reconeguts músics amb una trajectòria excepcional. Tots els èxits de Queen com We are the Champions o Bohemian Rapsody en un espectacle d’èxit internacional i protagonitzat pel millor doble del món de Freddie Mercury, Piero Venery que des d’Itàlia ofereix una impecable caracterització de l’artista, al costat dels seus gestos, balls i posada en escena.

L’espectacle es podrà gaudir aquest divendres, 3 de maig, a les 21,00 hores a Buñol i el diumenge 5, a les 20,00 hores en l’Astoria de Xiva. Durant 2 hores es podrà gaudir d’un excel·lent recorregut per molts dels grans èxits de Queen en un espectacle d’èxit internacional i amb un desplegament tècnic sense precedents.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*