Mi banner

Esport, música, atraccions i espectacles per a nens i berenar per a la tercera edat centren l’atenció de la Fira i Festes de Bunyol aquesta setmana

Divendres es produirà l'obertura del Recinte Firal de Bunyol, dissabte la Tomatina Infantil i el Diumenge el Dia del Mantó.

Divendres es produirà l’obertura del Recinte Firal de Bunyol, dissabte la Tomatina Infantil i el Diumenge el Dia del Mantó.

La Fira i Festes de Bunyol va arrencar aquest cap de setmana amb plats forts com la Presentació de la Reina, el Concert «Mà a mà» i la presentació de la Fallera Major de la Junta Local Fallera de Bunyol. Aquests dies continuen els actes esportius. Nens i grans també tenen el seu espai.

Pel que fa a actes esportius, dissabte a la tarda es va celebrar la Presentació del Club Esportiu Bunyol en el recentment rehabilitat Camp de Futbol Beltrán Báguena. Després de la presentació de plantilla i cos tècnic es va desenvolupar un partit de futbol entre el CD Bunyol i el Llevant UD Divisió d’Honor en què va vèncer el club local per 3-2.

I ja, aquesta setmana, ahir dilluns al Poliesportiu del Planell, dia dedicat als esports d’Raqueta. Es va disputar la Final del XLV edició del torneig de Frontenis masculí i femení “Fira i Festes de Bunyol”, a més de la Final de la III Copa d’Estiu de Pàdel i el II Torneig de Super Tie-Breaks Fira i Festes de Tennis.

Avui i demà serà el torn de la Lliga d’Estiu de Futbol Sala. Demà es disputarà des de les 20,00 h fins a les 0h el tercer i quart lloc de totes les categories, i dimecres, finals de totes les categories des de les 20h fins a les 1h. En acabar, lliurament de trofeus de la Lliga de Futbol Sala d’Estiu, amb animació i música. S’atorgaran premis en metàl·lic patrocinats pel CD Bunyol.

Dijous 23, un dels grans dies d’Esport: Atletisme i Gimnàstica Rítmica. A les 19,30h arrencarà la III Cursa Raquel Lavilla Villar i V Solidària 6K, amb recorregut de 6km. Sortida i Meta a la Plaça Layana, recorrent tota la població. Està organitzada per l’Ajuntament de Bunyol i el CA Correores de Bunyol. La regidora del ram, Marta Pérez, puntualitza que el calendari esportiu de carreres en aquest 2018 és tan ampli que es va decidir, primerament introduir aquesta carrera a la Setmana Esportiva de la Fira i Festes, ia més unir-la a la Cursa Solidària. Afirma que es tractava de dues carreres molt semblants, una de 7K i una altra de 5K, i molt properes en el temps.

Després, a les 23,00 h es realitzarà l’exhibició de Gimnàstica Rítmica a càrrec dels Clubs de Bunyol i Turís a l’Auditori de Sant Lluís que tots els anys duen a terme. Aquest any al no comptar amb altres esdeveniments esportius en aquest horari, com en anys anteriors que coincidia amb les finals de la Lliga d’Estiu de Futbol Sala, tota la nit està dedicada i enfocada a aquesta magistral exhibició.

Finalment, dilluns i dimarts de la setmana que ve, 27 i 28 d’agost, a les 16,30 h tindrà lloc el tradicional Concurs d’Escacs de Fira i Festes a la Plaça Layana, organitzat pel Club d’Escacs de la localitat. Dimarts s’atorgarà el Trofeu Ajuntament de Buñol.

Actes festius per a tots aquesta setmana

Però els nens i la Tercera Edat també tenen el seu espai aquesta setmana al municipi. Demà dimarts, al Mesón del Castillo, Berenar, amenitzada per Gregorio Galarza i Salvador Merenciano a les 18,30 h. A la nit, a les 22,30 h a l’Auditori de Sant Lluís espectacle de màgia amb els mags Murphy i Roger, anomenat Mystery II.

Dimecres, tarda especial per a nens. Inflables de 18 a 20,00 h al Parc de Sant Lluís i a les 20,00 h espectacle infantil “Rampunzel”.

Dijous, a les 20,00 h, el tradicional concert de la Jorssta Bunyol Simphony a l’Església Sant Pere Apòstol, dirigida per Vicente “Lleó”, i amb la col·laboració de la soprano Osane Lamaneta.

Ja el divendres obertura oficial de la fira amb una gran quantitat d’actes. Dissabte destaca la Tomatina Infantil i el Tomàquet Rock, i el diumenge el Dia del Mantó, organitzat per la Societat Musical L’Artística de Bunyol.

Deixa un comentari