Mi banner

Este divendres, 3 d’agost, tindrà lloc a Vilamarxant la Caminada Nocturna 2018

Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.

Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.

Ja hi ha més de 200 persones inscrites. Encara podeu apuntar-vos a l’Ajuntament de Vilamarxant o al web de Senderistes Les Rodanes.

Este divendres, 3 d’agost, se celebrarà la VIII Caminada Nocturna. Pujada a La Rodana. Una cita ja tradicional en el calendari estiuenc vilamarxanter i que sempre congrega un gran nombre de veïns i veïnes que volen gaudir dels nostres paratges naturals i de l’esport a l’aire lliure amb la família o els amics.

Ja hi ha més de 200 persones inscrites per acudir a este esdeveniment. Vos recordem que per participar-hi és obligatori estar apuntat o apuntada i que les inscripcions es tancaran este mateix divendres (a les 14 h) o quan s’arribe a la xifra màxima de 300 participants.

Podeu inscriure-vos a la pàgina web de Senderistes Les Rodanes: http://senderistescavilamarxant.blogspot.com/ o a l’Ajuntament de Vilamarxant.

Vos recordem que esta Caminada és una prova gratuïta i no competitiva, oberta a tota la població per fomentar l’esport i gaudir d’una vetlada als nostres espais naturals més representatius.

L’eixida serà des de l’avinguda 2 de Maig a les 19.15 h i l’arribada està programada al voltant de la mitjanit, també a l’avinguda 2 de Maig.

El recorregut és circular, de 12,700 quilòmetres. La majoria del trajecte transcorrerà per camins de terra, sendes i pistes d’asfalt. A més, les persones participants podran decidir la dificultat del recorregut, de manera que aquelles o aquells que vulguen pujaran a La Rodana Gran, mentre que la resta continuarà cap a la Bassa Barreta. En este últim punt, totes i tots els caminats soparan.

Per això, les i els participants hauran de portar el sopar i beguda suficient per a tot el recorregut. La vetlada estarà amenitzada, com en edicions anteriors, pel quintet de vent local Ad Libitum.

A banda del sopar i la beguda, des de l’organització recorden que caldrà portar roba i calçat còmodes, llanterna o frontal. Aquells que vulguen també podran portar-se cadires per seure durant la parada a la Bassa Barreta. L’organització sí que facilitarà llum artificial a este paratge.

Esta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Vilamarxant amb la col·laboració de Senderistes Les Rodanes, la secció de muntanya del Club d’Atletisme Vilamarxant.

Deixa un comentari