Fi de temporada per al pilot de Dosaigües, Héctor Barberá

El piloto de Dos Aguas, Héctor Barberá.
El piloto de Dos Aguas, Héctor Barberá.

Post també disponible en: esCastellano

El piloto de Dos Aguas, Héctor Barberá.
El piloto de Dosaigües, Héctor Barberá, en una imatge de 2018.

L’última setmana s’havia obtingut la tercera prova del món de Superbike en el fabulós circuit d’Aragó (Motorland-Alcañiz), on s’havia pogut explicar de manera inexplicable que pugui passar un pilot, en aquest cas estem parlant de Héctor Barberá.

El domicili no ha sortit a la pista, segons un comentari en el Instagram del propi autor, que no hi hagi recursos per a resoldre la vida i el descans dels competidors.

Al principi era lògic i normal, no s’havia d’indicar en una competició amb la qual cosa no s’haurà pogut succeir un material per no dur a terme el material adequat i s’haurà de tenir una rotació indemnitzada per tenir-ne un desgast.

Hasta aquí tot corregit, però en l’equip dicen que no has saltat una pista perquè han estat robats la moto i ells creien que havien estat el seu propi pilot i els seus mecànics, amb el que ha creat una confusió extrema i no sabeu que la ciència és per qüestió d’impactes al propi moviment o si és per falta de mitjans i pressupost. Esperem que solucioneu el tema i els resultats en la pista d’un gest que s’ha de ser.

Be the first to comment

Deixa un comentari