Mi banner

Finalitza Xest la campanya de foment del comerç local amb un balanç d’alta participació

Post també disponible en: esCastellano

Los ganadoras de esta edición han sido: Pilar Escriche Sanchís, Amelia Andrés Tarín y Gabriela Vidal Díaz.

Les guanyadores d’aquesta edició han estat: Pilar Escriche Sanchís, Amelia Andrés Tarín i Gabriela Vidal Díaz.

La regidoria de Comerç ja està preparant la campanya de Sant Valentí

Com cada any, la regidoria de Comerç ha posat en marxa diferents accions dirigides a fomentar les compres nadalenques al petit i mitjà comerç de Xest, arribant al final divendres passat, 11 de gener, amb el sorteig de tres premis de 200 euros entre els clients i clientes que van dipositar els seus tiquets a les urnes dels locals participants. Els guanyadores d’aquesta edició han estat: Pilar Escriche Sanchís, Amelia Andrés Tarín i Gabriela Vidal Díaz. L’única condició per gaudir del premi serà que torni de nou al comerç local, és a dir, que aquests 200 euros es consumeixin en els negocis participants en la iniciativa.

“Aquest premi ja està consolidat a Xest, gràcies a la gran participació dels chestanos i chestanas i dels nostres comerciants, que cada any se supera”, apunta la regidora de Comerç, Ainoha Albiach. “Com en cada edició, hem fet un esforç per millorar aquesta campanya, en la qual s’ha mantingut iniciatives que funcionen molt bé, com aquest concurs, o el d’aparadorisme, i hem introduït novetats com el Mercat de Nadal, amb la visita de Pare Noel i els Reis Mags, que van recollir els centenars de cartes de nens i nenes, així com l’animació infantil que vam preparar i que va poder gaudir usant els tiquets de les compres realitzades en el comerç de Xest “.

La propera acció de la regidoria s’està ja preparant amb motiu de la celebració del dia de Sant Valentí, el proper 14 de febrer. “Igual que l’any passat, comptarem amb els cupidos que repartiran sort pels carrers de Xest; molt aviat donarem tots els detalls “, apunta Albiach.

Deixa un comentari