Fotogalería: L’atleta magribí Hassane Ahouchar venç en la 10k XXIV Cursa Tomatina de Bunyol

Las féminas vencedoras de esta carrera 10K.
Las féminas vencedoras de esta carrera 10K.

Post també disponible en: Castellano

Aquest dissabte i amb unes altíssimes temperatures va tenir lloc a Buñol a Buñol la XXIV Cursa Tomatina de Bunyol, emmarcada dins el 22 Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

Més de 300 corredors es van donar cita a les vuit del vespre a l’Avinguda Rafael Ridaura de Bunyol per prendre la sortida d’aquesta cursa que tot i discórrer per circuit urbà compta amb 230 metre de desnivell, el que fa aquesta prova especialment dura i més tenint en compte els més de 30 graus de temperatura units a la humitat que s’han donat aquesta vesprada.

Els organitzadors de la prova, el Club d’Atletisme Correores de Bunyol, van estar pendents en tot moment dels i les participants, tant en les zones d’avituallament com en l’arribada on se’ls oferien begudes i fruites fresques.

En l’esportiu, la resistència i velocitat de Hassane Ahouchar li va fer vencedor absolut de la prova amb un temps de 0:32:24, seguit per Octavio Sanchis 0:33:19 i Oumellal Jaouad 0:33:24, que van ocupar el podi masculí. En el femení la vencedora absoluta de la prova ha estat Maria José Cano 0:40:29, seguida de Yoana García 0:40:44 i en tercera posició l’atleta local Elena Cambres amb 0:41:36.

Al podi local masculí s’ha situat els corredors Carlos García amb un temps de 0:35:58, Toni Sanz 0:38:43 i Marcos García 0:40:42; i al local femení Elena Cambres amb 0:41:36, Gema Cambres 0:45:53 i Paula Del Valle 0:57:56.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Serra, ha declarat que sent «molta satisfacció perquè tot ha transcorregut amb normalitat. Teníem cert temor per les altes temperatures que potser van fer que algun dels inscrits no acudissin a la carrera, però finalment va fer una tarda agradable i es va evidenciar que el retard d’una hora de la cursa, va ser un encert per evitar ensurts a causa de les altes temperatures. Felicitar a tots els que han estat responsables que tot transcorregués amb normalitat, especialment a la Policia Local, Protecció Civil, treballadors de l’Ajuntament i al Club d’Atletisme Correores ».

Manuel Serra també ha volgut «destacar la feina de l’anterior regidora d’Esports, Marta Pérez, perquè la 10K Tomatina tornés al circuit de la Diputació de València, com així ha estat en aquesta edició, després d’un any d’absència del mateix» .

Per la seua banda, el president del Club d’Atletisme Correores de Bunyol, Laguna Martínez, en declaracions a tucomarca.com ha volgut «donar les gràcies a tots els participants, a l’C.A. Correores, que s’han deixat la pell en l’organització d’aquesta cursa, als voluntaris, autoritats i cossos de Policia i Protecció Civil i de la Diputació de València per incloure aquesta 10k en el seu calendari. Sobretot al nostre Speaker Tony Gil i a dj Furri que han estat amenitzant aquesta prova, que encara dura ha tingut un magnífic final i els participants han gaudit molt ».

Més informació i imatges, en l’edició escrita d’tucomarca.com de dijous, 15 d’agost.

Fotos: tucomarca.com

Fotos de la sortida: Pere Magaña

 

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*