Fotogalería: el CD Bunyol per a la nova temporada 2018-19 es presenta davant de la seua afició

La plantilla del Club Esportiu Bunyol per a la temporada 2018-19. Foto: Raúl Miralles.
La plantilla del Club Esportiu Bunyol per a la temporada 2018-19. Foto: Raúl Miralles.
La plantilla del Club Esportiu Bunyol per a la temporada 2018-19. Foto: Raúl Miralles.
La plantilla del Club Esportiu Bunyol per a la temporada 2018-19. Foto: Raúl Miralles.

La tradicional presentació del Club Esportiu Bunyol per a la nova temporada 2018-19 s’ha realitzat este dissabte en el Beltrán Báguena, camp que ha mostrat en el seu centenari una nova cara després de la important remodelació que ha rebut este estiu per part de l’Ajuntament del municipi.

Com en anys anteriors, els jugadors han anat botant al verd després d’una breu presentació particular de cada un d’ells.

Immediatament després, l’alcaldessa, Jonquera Carrascosa, i la regidora d’Esports, Marta Pérez, han botat a la gespa acompanyades de la Reina de les Festes, Pepa Sierra, per a oferir un discurs motivador de cara a la campanya que començarà, sempre recordant els errors del passat, que ja s’han solucionat i demanant a les i els socis i abonats «la unió i l’esforç per un projecte tan bonic i gran com el del Club Esportiu Bunyol».

Després el capità blanc els ha oferit un ram de roses com a obsequi; i el col·legiat col·locat l’esfèric perquè la Reina de Les Festes fera el servici d’honor des del centre del camp.

Partit contra el Llevant UD Juvenil

El posterior partit d’exhibició entre el CD Bunyol i el Llevant UD Juvenil Divisió d’Honor ha estat marcat pel bon desplegament físic, pressió, intensitat i l’elaboració de tot l’equip dels d’Álvaro Ortí. Els locals van començar avançant-se molt enjorn, a penes van necessitar 6 minuts per a poder obrir el marcador. El tant seria de cullera, després d’una bona combinació d’equip i que Aaron per damunt del meta granota aconseguia encertar al fons de la xarxa.

Els levantinistas van començar a fer un joc un pèl dur, no obstant això la pressió blanca no cessava i això es va traduir en que en el minut 22, David, després d’un error garrafal de la saga granota, en l’àrea xicoteta agafava el baló que no aconseguia eixir aclarit i burlant al meta feia el 2-0 amb el que arribaria el descans.

Després de la represa, els visitants van estar més ficats i van començar a donar mes seriosos problemes. És per això que es va equilibrar el joc i arribat el minut 70, els granotes van aconseguir retallar distàncies fent el 2-1. Però Carlos Carceller, qui havia eixit feia poc des de la banqueta, en el 73′ aconseguia tornar la diferència de dos al marcador, fent el 3-1.

Els minuts finals, ja amb el partit quasi sentenciat i amb els equips donant-ho per assumit, el Llevant UD aconseguia fer un últim colp sobre la taula, i col·locava el definitiu 3-2.

Després de la trobada, les sensacions són de que hi ha bon equip, moltes ganes i il·lusió; que el míster ha calat i que el seu estil fins al moment qualla. Encara que no es pot abaixar els braços perquè sinó no se sentencien els partits a temps i poden donar-te un esglai. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*