Fotogaleria: El Club Balonmano Bunyol es presenta davant l’afició

El Club Balonmano Buñol saca músculo en su presentación.
El Club Balonmano Buñol saca músculo en su presentación.

Post també disponible en: Castellano

Més de 120 jugadores i jugadors van saltar a la pista de joc de l’Pavelló de «El Planell»

El Pavelló Poliesportiu de “El Planell” de Bunyol va acollir Dissabte passat la presentació dels equips de el Club Balonmano Buñol. Més de 120 jugadores i jugadoràs van saltar a la pista de joc en una tarda plena d’emocions.

El actora arrenca a les 17h i un a un fuerón Saltant els diferents equips al camp. En primer Lloc el van fer els més Petits, es Dir, els nens i nenes de les escoles d’handbol que s’imparteix a les escoles de la localitat i que estan dirigits per Teo Pros i Aitor Blasco. Més tard va ser el torn per als conjunts federats, Començant pel benjamí, que dirigeix ​​Javier Mas i Joaquín Sáez i l’aleví que llevaneus aquests mateixos entrenadors. Posteriorment, li va tocar el torn a l’equip infantil masculí sota les ordres de Tito Wilson Suris i Javi Espert.

El següent conjunt a saltar a el camp va ser l’infantil femení que dirigeixen Javi Vallès i José Manuel Vallés, un equip que marxa al capdamunt de la taula i que es un dels conjunts insígnies de club. Torn Després per al cadet que dirigeixen Teo Pros, coordinador esportiu de l’entitat. Després van saltar els juvenils, que enguany compten a la banqueta amb Víctor Tomás i Pedro Vallés.

Finalment, va ser el torn per a l’equip sènior, dirigida enguany per Teo Pros. El conjunt referència de el club està teniéndo un inici de temporada força positiu i està en els llocs alts de la classificació.
A l’acte de presentació, que estuvó dirigit pel periodista Luis Vallès, va acudir l’edil d’Esports, Manuel Serra Tamarit, qui va destacar “la gran tasca que s’està fent a les escoles i a la base perquè un esport com l’handbol siga estant molt present a Buñol “. Per sumi part, el president de l’entitat, Pere Vallès quis «agrairia a mares i pares el compromís que Tenen amb un club que l’únic que Fa es va formar esportistes des del Respecte i l’educació«. També Va tenir paraules d’Agraïment per «les jugadors i jugadores per la seua implicación i por demostrar que l’handbol és un estil de vida«.

Finalment, el actora es tancar amb una gran foto de família de tots els equips davant un Pebellón Plena de familiars, pares, mares i iaios, que van veure als més menuts gaudir d’aquest acte. Posteriorment l’equip sènior va disputar el super partit de lliga davant el Betxí, davant del qual va caure per 17 a 19.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*