Fotogaleria: el Club Esportiu Bunyol es presenta davant la seua afició

Post també disponible en: Castellano

El Club Esportiu Bunyol ha donat a conèixer davant la seua afició als integrants de la plantilla 2019-20 així com als membres del cos tècnic en la seva tradicional presentació al Beltrán Báguena, que es va tancar amb un entretingut partit amistós.

Abans de la trobada es va presentar a la plantilla amb la qual l’equip competirà en el Grup Segon de Regional Preferent dirigida per Adrián Ferrandis. Un a un van desfilar els jugadors des del vestidor fins al entarimat al centre del camp. Després d’ells, el capità de l’equip i, posteriorment, el president, els qui es van dirigir als assistents per demanar el suport de l’afició.

Presents també van estar tant el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Serra, com el de Cultura Popular, Rafa Pérez, que van confirmar de nou l’incondicional suport al club per part de l’Ajuntament.

El servei d’honor del partit amistós amb el qual es va tancar l’acte va ser protagonitzat per la representant del club a la Cort de la Reina de la Fira i Festes, Karen Ruiz Merenciano, que va estar acompanyada al centre del camp per l’edil d’Esports i el president del club.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*