Mi banner

Fotogaleria: el Lugarico Viejo de Xest s’omple de gent en una vesprada de música i humor

Post també disponible en: esCastellano

Concierto ofrecido por el Ensemble de Percusión.

Concert ofert per l’Ensemble de Percussió.

Decenas de chestanos i chestanas van abarrotar l’aforament preparat per al concert ofert per l’Ensemble de Percussió La Lira i el grup de metall greu Bibrass d’Or al Lugarico Vell, diumenge passat 9 de juny.

Abans de començar l’acte, organitzat per l’Associació Musical La Lira en col·laboració amb la regidoria de Cultura, des del ensemble van transmetre als i les assistents unes paraules de presentació: “Aquesta agrupació es va formar perquè l’alumnat practiqui la música de cambra i per fomentar el treball en equip i el respecte entre companys i companyes. A poc a poc hem anat aconseguint això i molt més i continuem amb l’aprenentatge “. El ensemble, que va actuar en primer lloc, va interpretar cinc peces; Quintet per a percussió i Tres 15, de Raúl Doménech; El ritme del Tom-Block i Petita Obertura, ambdues de Michael Jansen; i Caribbean Summer.

Després d’un intermedi d’uns minuts, el concert va continuar amb la segona part, que reservava l’actuació de Bibrass d’Or, agrupació que va aportar la nota d’humor a la tarda de diumenge. Els músics van interpretar diversos temes actuals, entre ells Superstition de Stevie Wonder; Highway to hell, de la banda ACDC i Sweet dreams d’Eurythmics, saltant-se el guió del programa i sorprenent a un públic que no va dubtar a participar en les cançons ballant i picant de mans.

Deixa un comentari