Mi banner

Fotogaleria: Els Jocs Esportius Vila de l’Eliana clausuren una edició amb més de 2.000 participants

Post també disponible en: esCastellano

La nit del 31 de juliol va acollir, un any més, la tradicional cloenda dels Jocs Esportius Vila de l’Eliana amb el lliurament de trofeus als campions i subcampions de les diferents categories i modalitats. Durant aquesta quinzena el Poliesportiu Municipal de l’Eliana ha viscut grans moments esportius, com la celebració de la 10K o la presentació de la 5a etapa de la Volta Ciclista a Espanya, que realitzarà la sortida des del nostre municipi.

El lliurament de trofeus i regals als participants va estar presidida per l’alcalde de l’Eliana Salva Torrent i la regidora d’esports Concha Montaner, acompanyats pels membres de l’equip de govern, Marta Andrés, Eva Santafé, Vicente Zamora, Jorge Pérez, Cristina Díaz i Mª José Valenzuela.

Al costat d’ells, el jugador de vòlei platja i veí de l’Eliana Javier Monfort, va fer entrega de la màxima categoria de Vòlei Platja i del Trofeu Germans Monfort al jugador revelació del torneig. Una any més, la parella de germans va estar present en aquests jocs, gràcies al partit d’exhibició en què van participar.

Un gran tancament per uns Jocs Esportius en què han participat més de 2000 persones i que continuen consolidant a l’Eliana com a centre de rellevància de l’esport a tota la província.

Deixa un comentari