Mi banner

Fotogaleria: La pluja perjudica la cercavila del Dia de la Flor a Xest i obliga a cancel·lar la celebració i la «entrá» de toros amb cavalls

Post també disponible en: esCastellano

El presidente de la Diputación de Valencia, Toni Gaspar, durante el Desfile del Día de la Flor.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, durant la Desfilada del Dia de la Flor.

Xest es preparava per celebrar el Dia de la Flor, on els xics i xiques de la Verema repartirien les flors que després adornarien els traus de les jaquetes dels chestanos, com mana la tradició.

El passat diumenge 14 d’octubre, com estava previst, la cercavila va arrencar a les 12:30 hores des de la casa de la reina de les festes, Eva Pérez; amb la cort d’honor al complet, la reina i el seu acompanyant, Noel Vicent Marín, la banda La Lira i representants de l’equip de govern local, als que es va unir el president de la Diputació de València, Toni Gaspar.

Quan la comitiva va arribar al carrer Xiva, on els nois i noies de la Verema anaven a omplir les seves cistelles amb flors per repartir, una forta pluja va obligar a aturar la celebració i a cancel·lar també la entrá de bous amb cavalls programada per a les 14 hores.

A la vesprada es van reprendre els actes amb la realització d’una entrá de bous, bous a plaça i la sortida de toros.

Partida de pilota valenciana

Paral·lelament, el frontó Baró de Xest, acollia una partida de pilota valenciana que va enfrontar a Adrián de Museros i Alejandro contra Fageca i Raúl. El joc va comptar amb diversos punts llargs que van arrencar els aplaudiments del públic i va finalitzar amb un marcador de 41 a 28, a favor d’Adrián i Alejandro.

Deixa un comentari