Fotogaleria: la VII Biennal d’Arts plena Bunyol de propostes artístiques fins el 18 de novembre

Momento de la inauguración a cargo del concejal de Cultura, Juan Luis Pallás.

Post també disponible en: Castellano

La recentment inaugurada Biennal d’Arts de Bunyol allotjarà durant un mes en llocs emblemàtics del municipi les exposicions: Vulnerable d’Elena Martí, a El Oscurico; Teixit social d’Indira Urrutia-Zúñiga, a la sala de l’oficina de Turisme; així com a la sala El Mercat es poden veure les obres del Concurs d’Escultura i l’exposició Natures invisibles de Mario Molins.

Serà a partir de dijous 24 d’octubre quan es podrà gaudir de les exposicions, La Flor que habita de Marina Puche i la de William Morris, artista natural.

Segons ha declarat a tucomarca.com el regidor de Cultura, Juan Luis Pallás Lambies «La inauguració d’aquesta VII Biennal d’Arts, celebrada la tarda-nit del divendres 18 d’octubre, ha estat molt especial per a mi i també per als assistents que van presenciar les activitats artístiques en un Castell de Bunyol ple d’amants de les Art i la cultura ».

«En un capvespre meravellós, vam poder inaugurar aquesta Biennal, amb un marcat discurs naturalista, en què la dansa i la música, van acompanyar a la veritable protagonista de la nit que estarà amb nosaltres en totes les seves manifestacions fins el 18 de novembre».

El regidor de Cultura ha volgut, per finalitzar, «donar l’enhorabona a Elena Martí i la seva obra Vulnerable, que em va fer reflexionar sobre el fràgil que pot resultar la natura a les nostres mans i l’important de cuidar-la. I a Indira Urrutia, per la seva Teixit social que amb la seva obra plena de diferents materials em va recordar la necessitat d’unir les nostres diferents cultures, a la recerca d’un món millor i tolerant. Sens dubte van ajudar a crear un clima meravellós. Gràcies a tota la ciutadania de Bunyol per demostrar una vegada mes que fora d’ideologies, apostem per un bé comú que no és altre que Bunyol i esportiu ».

«El dissabte 19, també va ser un dia per recordar, ja que vam presentar al públic a la sala El Mercat, la magnífica obra de Mario Molins, natures indivisibles i les obres seleccionades del concurs d’escultura.
  Esperem que sigui del vostre gust. Finalment i com a cor de la Biennal, convidar-vos a participar en totes les activitats que tindran lloc dins el III Festival De Parell en Part. Els dies 25, 26 i 27. Us esperem a Buñol aquest cap de setmana serà un museu viu. Gràcies a tots i a totes per la participació … i a gaudir », ha finalitzat Juan Luis Pallás.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*