Fotogaleria: Laura Gallego inaugura l’exposició que arreplega els 50 anys de la Falla Reis Catòlics de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Amb motiu de l’50 aniversari de la falla Reis Catòlics i Adjacents, la Sala el Mercat acollirà una exposició de fotografia dels cinquanta anys de vida d’aquesta entranyable comissió de Bunyol.
L’exposició es va inaugurar el passat dijous 5 de març, a les 19,00 hores, amb el tall cinta que va realitzar la seua Fallera Major d’enguany, Laura Gallego Espert, acompanyada per Borja Sáez Espert i la seua comissió, després d’un petit cercavila per la barriada i més d’estar plena de records plasmats en fotografies també s’ha exposat indumentària pertanyent a les fallera i “ninots indultats”.
En aquesta inauguració la comissió de Reis Catòlics va estar acompanyada per les autoritats locals i les comissions de Bunyol.
Estarà oberta a el públic a partir de dissabte 7 fins al dissabte 14 de març en horari de tarda, des de les 18,00h fins a les 20,00 hores.El 14 de març, dia de la clausura es sortejarà entre les persones que adquireixin participacions 01:00 preciós tall de tela de fallera que també està exposat a El Mercat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*