Fotogalería: Presentació de Maribel Montaner com a nova Fallera Major de la Junta Local de Bunyol

Maribel Montaner, nova Fallera Major de la Junta Local de Bunyol.
Maribel Montaner, nova Fallera Major de la Junta Local de Bunyol.

L’auditori municipal de Bunyol ha tornat a ser, un any més, l’escenari ideal per a la presentació oficial de la nova Fallera Major de la Junta Local, càrrec que per a les Falles 2019 ha recaigut en Maribel Montaner Portal.

L’acte va estar carregat d’ambient faller i de molta emoció, sobretot quan la gran protagonista de la vetlada va rebre el traspàs del càrrec de mans de la seua antecessora, Nairobi Galarza Sanz.

Junt amb la nova Fallera Major de la Junta Local es va presentar als que formaran part de la seua Cort d’Honor: Paloma Calbuig Iñíguez, Ana María Espert Sáez, Ana Gómez González, Estefanía Cuesta Sánchez i Pili Beltrán Baño.

L’acte ha servit també per a donar a conéixer les jóvens i a les xiquetes que exerciran com a Falleres Majors i Infantils de les cinc comissions locals: Buñol Poble, El Prado, Reis Catòlics, Nou Buñol i Ventas. El públic va rebre a cada una de les protagonistes, junt amb els seus presidents.

Durant esta presentació s’ha aprofitat per a festejar l’aniversari de la Junta Local de Bunyol, en el que les 25 falleres majors de la Junta Local en els seus 26 anys d’existència, ja que un any no va haver-hi fallera, van pujar a l’escenari per a ser homenatjades.

La vetlada va tindre com invitats d’honor a Ferrán Martínez, delegat de Juntes Locals de la Junta Central Fallera. Vicente Navarro que acompanyava Manuel Gironés, fabricant de teixits i mestre artesà de la seda, de la firma Gironés Seda. Així com a les Juntes Locals de Benaguassil, Riba-Roja, Utiel i Llíria.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*