Mi banner

Fotogaleria: Sara Larrazábal Bernal i Marina Civera Moreno, proclamades Falleres Majors de València 2019

Post també disponible en: esCastellano

Las Falleras Mayores de Valencia con el Alcalde de Valencia, Joan Ribó, y el concejal de Fallas, Pere Fuset.

Les Falleres Majors de València amb l’Alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de Falles, Pere Fuset.

La vesprada del dijous Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal van ser proclamades màximes representants de la festa fallera. Després de l’emoció i bogeria del dia de la crida, arriba l’acte més especial per a qualsevol fallera, la proclamació.

La família fallera de Bunyol i en concret la Falla Nou Bunyol, de la que la seua iaia paterna va ser Fallera Major, va voler acompanyar Sara en este emocionant moment.

L’Ajuntament de València es va vestir de gala per a rebre a la noves màximes representants de la ciutat. El món faller va homenatjar a les acabades d’anomenar Falleres Majors de València i als seus Cort d’Honor.

L’alcalde de València Joan Ribó, junt amb el secretari general de Junta Central Fallera, Ramón Estellés, ja esperaven al final de l’escalinata a les Falleres Majors de València i els seus Corts d’Honor.

Primer va ser el torn de les xiquetes, en parelles, van pujar eixa màgica escala que els conduïa a l’inici del seu somni. Daniela, Aroa, Raquel, Daniela, Marta, Zaira, Carla, Adriana, María, Celia, Laura i Lluïa van desfilar somrients i incrèdules camí a l’hemicicle. Després d’elles, va arribar el moment més esperat per a la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazábal Bernal que va pujar l’escalinata amb una alegria infinita, igual que després ho va fer la seua homòloga Major, Marina Civera Moreno amb Susana, Neus, María, Azahara, Raquel, Ana, Elena, Laura, Andrea, Marta, Laura i Paula que seran el seua Cort d’Honor per a este exercici 2019.

Després de la recepció, l’alcalde procedia a proclamar a les noves Falleres Majors de València, destacant el paper de la dona i els xiquets en el món faller i fent l’ullet a tots els barris i localitats a què pertanyen les components de les Corts d’Honor.

Després d’entonar tots junts l’Himne Regional, es van entregar dels «alfabeguers» en el Saló de Vidre. Una vesprada que agarra la metxa de les Falles 2019.

Fotos: Josep Lluís Montón

Deixa un comentari