Fotogalería: Turís viu una emocionan crida

Post també disponible en: Castellano

Impressionant ambient el que va viure Turís amb la celebració de la tradicional crida el passat diumenge a la vesprada. Un cercavila que va recórrer els cinc casals per recollir als màxims representants de les comissions va enfilar cap a la Plaça Vicent Ribes fins a omplir-la de gom a gom.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, començà els parlaments agraint el treball de falleres i fallers i destacant que Turís “és una referència entre les localitats que celebren les falles fora del calendari habitual.

També feu referència al paper de la dona: “En un dia tan especial com el de hui volguera destacar la importància de les falleres majors per a vosaltres, i que important és que es tracte de dones treballadores i lluitadores que viuen els signes del temps i que tant poden aportar des del seu càrrec per a normalitzar la lluita per la igualtat”.

A continuació cada fallera major i president infantil van disposar del seu minut de glòria fins a arribar al crit conjunt: “visca Turís i visca les falles!”.

Amb una xocolatada per a tots els assistents culminà una vesprada de gran germanor fallera. La pròxima cita serà el 22 de març per a celebrar les tradicionals dansades.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*