Fotogaleria: Xest celebra el concurs de disfresses de les Festes de la Verema

El concejal de Fiestas, Raúl Mota, entrega los premios de los disfraces.

Post també disponible en: Castellano

Xest s’omplia de color amb el tradicional concurs de disfresses de les Festes de la Verema. La desfilada va arrencar al carrer Chiva a les 23,30 hores i va acabar al carrer Vicente Navarro, on se situava l’escenari en el qual va tenir lloc el lliurament de premis i la revetlla, a càrrec de l’orquestra Mite.

El primer premi, dotat de 400 euros, va ser per a la pre-Verema, amb una disfressa que recreava una fira, en la qual no van faltar venedores de cotó de sucre, pallassos i fins cotxes de xoc. El segon premi, de 300 euros, se’l va endur la disfressa de “Els Pirates” i el tercer premi, dotat de 200 euros, va ser per a la disfressa de futbol americà. Per la seva banda, el quart premi, dotat amb 100 euros, va ser per a la disfressa de “La casa de paper”.

“S’ha premiat l’originalitat, el disseny i l’enginy de les disfresses”, explicava el regidor de Festes, Raúl Mota, encarregat de donar els premis. “Agraeixo l’esforç de totes les persones que han participat en el concurs i que han treballat per confeccionar les seves disfresses. Des de la regidoria de Festes ens agradaria anar recuperant a poc a poc l’alta participació que hi havia en aquesta revetlla, així que esperem que en les futures edicions la població s’animi a preparar les seves disfresses i apuntar-se al desfilada “.

Fora de concurs, la desfilada també va comptar amb la participació dels nois i noies de la Verema, amb un original disfressa de “101 dàlmates”, on la Reina de la Verema, Paola Casanova, en el seu paper de Cruella de Vil, i el seu acompanyant, Adrián Rodríguez, presidien la comparsa dalt d’un cotxe fet a mà. També els pares i les mares de la Verema es van unir a la desfilada amb una disfressa titulat “chestanos pel món”. Tancava la cercavila la xaranga de l’Associació Musical La Lira, amenitzant la desfilada, que es va tenir lloc el passat divendres, amb cançons populars.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*