Fotogaleria: Xest viu el VII Torneig d’Escacs Vila de Xest amb un gran èxit de convocatòria

VII Torneo Ajedrez de Cheste.
VII Torneo Ajedrez de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

VII Torneo Ajedrez de Cheste.
VII Torneig Escacs de Xest.

Divendres passat, 10 de maig, la S.R.C. L’Agrícola va acollir el VII Torneig d’Escacs “Vila de Xest”, al que van acudir multitud de nens i nenes dels centres educatius de Xest i voltants; i membres dels clubs d’escacs de Xest, Benimaclet i Martítimos, entre d’altres. El torneig, organitzat per l’Ajuntament de Xest en col·laboració amb les Escoles Esportives Municipals de Xest i el Club d’Escacs, va tenir una gran acollida entre els jugadors i jugadores, que es van involucrar de ple en el joc amb entusiasme, fent gala d’una gran concentració i esportivitat.

“Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les persones que s’han implicat i han invertit el seu temps perquè tots els jugadors i jugadores hagin pogut gaudir al màxim aquest torneig. Agrair a José Miguel Martino, president del Club d’Escacs, la seva col·laboració amb els centres educatius de Xest i la seva tasca divulgant aquest joc i implicant els nens i nenes, a Michel Lamparero, monitor de l’escola d’escacs, el seu treball coordinant i organitzant aquest torneig, a les professores dels diferents centres educatius de Xest que han acudit fora d’horari i s’han assegurat que tot es desenvolupés de forma fluida, ia la Societat Sindicat Agrícola per cedir aquest espai, perfecte per al torneig “, va declarar el alcalde de Xest, José Morell.

En aquesta setena edició, han estat més de 80 escaquistes els que s’han inscrit en les modalitats de 6 a 16 anys (sub-16 i sub12) i adults (categoria absoluta). Els i les participants van jugar seguint el sistema Masnou. Es van disputar partides ràpides de 5 minuts, de manera que obtenia la victòria qui guanyava més partides, al llarg de les dues hores que va durar el torneig. “Ens ha agradat molt jugar aquí i que les partides fossin tan curtes, ens ho hem passat molt bé i ens ha donat temps a jugar amb molts companys i companyes diferents”, van destacar diversos nens i nenes participants.

En finalitzar les partides, es va celebrar el lliurament de premis per part de l’alcalde de Xest, José Morell; la regidora de Festes, Carmen Delgado; el president del Club d’Escacs de Xest, José Miguel Martino; i el monitor de les EDM d’escacs, Michel Lamperero. Es van lliurar tres premis per categoria. El primer premi de la categoria absoluta va ser per a Birju, del Club d’Escacs de Benimaclet, el segon premi per J. L. Sanchis, jugador local del Club d’Escacs de Xest i el tercer es va lliurar a Cristobal Tarazona, també de Xest. En la categoria sub-16, Assia Sahbaoui va obtenir el primer premi, seguida de Tomas Arnau i Kevin Lasso. Finalment, el primer premi de la categoria sub12 va ser per a Carlos Arnau mentre que Óscar Segura i Lucas Cortés, rebien el segon i tercer premi, respectivament.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*