Fototeca: Xest celebra la desfilada disfresses infantils amb motiu de les Festes de Juliol

Post també disponible en: Castellano

Ahir, dijous 18 de juliol, Xest va celebrar la festa de disfresses infantils amb una gran participació per part de nens i nenes de la localitat, els qui van desfilar acompanyats pels i les joves de la Verema 2019 i la xaranga de l’Associació Musical La Lira.

La festa va començar amb una desfilada des de la plaça Doctor Cajal fins a la plaça II República, passant per la plaça de l’Església, el carrer Ribera i l’avinguda Castella. “En el nostre cas, igual que molts dels participants en la desfilada d’aquest any, hem dissenyat i preparat la disfressa a casa a partir d’una idea que va tenir la meva filla, que aquest any volia anar disfressada d’arbre”, assenyalava la mare de una de les participants.

“Aquesta festa dedicada als més petits i petites té com a objectiu afavorir l’ambient familiar i la participació dels nens i nenes en les activitats programades per a les Festes de Juliol”, declarava el regidor de Festes, Raúl Mota. “Des de l’Ajuntament agraïm la col·laboració de l’Associació Musical La Lira i també dels nois i noies de la Verema i dels seus pares i mares, per involucrar-se i ajudar durant el desenvolupament de l’acte”.

En arribar a la plaça II República, la xaranga va delectar al públic assistent amb diverses peces populars i els nens i nenes, amb les seves disfresses de peixos, hippies, socorristes, forçuts, unicorns, princeses i fins i tot policies, van anar pujant a l’escenari per rebre un obsequi de mans del regidor de Festes, de la reina de la verema, Paola Casanova Salazar, i el seu acompanyant, Adrián Rodríguez García. L’acte va finalitzar amb un espectacle de màgia ofert pel mag Raúl Quintana.

Les festes de juliol 2019 continuaran aquest cap de setmana, amb els sopars amb espectacle. Aquesta nit, 19 de juliol, amb l’espectacle “We Love Queen”, i demà, dissabte 20 de juliol, amb la posada en escena de “Abba live TV”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*