Futbol femení: Iàtova buscarà retallar distàncies contra Alaquàs i CD Xest s’enfronta al Juv. Paternense

El CD Cheste jugó en casa.

Les jugadores de la UD Yátova femení de Borja van perdre un partit que tenien encaminat al 9 ‘, amb gol d’Ainhoa ​​(que està en un estat de forma memorable), tot i que després van arribar uns minuts bojos amb diversos gols, primer la rèplica de les d’Maritim, gol de Suvi al 14 ‘i amb prou feines 3 minuts més tard tornava a replicar la gran Ainhoa ​​per tornar a posar a les seves per davant en el lluminós.

Per anar-se’n al descans amb relativa tranquil·litat. Seria per la tranquil·litat o el que fos, però quan tot just portaven 5 minuts de joc de la segona meitat, Judit va posar de nou en taules el marcador, el que moralment a les locals els va malament, ja que veien que no aguantaven molts minuts per davant en el marcador aquest partit i sempre passava alguna cosa.

En canvi el que no sabien és el que els esperava a final del partit, quan María Sánchez va posar el 2-3 final, i això ja les va acabar d’enfonsar, ja que encara que ho van intentar, ja no van aconseguir empatar i van veure com els 3 punts volaven de Yátova sense poder reaccionar ia última hora, com fa més mal.

Després d’aquest partit, els esperen les d’Alaquàs, setenes i 29 punts més amunt d’elles, de manera que ja els objectius són d’intentar retallar distàncies en Lliga però no gaire més, així que caldrà tirar d’orgull i millorar nombres i sensacions.

Per la seva banda, el CD Xest en l’antepenúltima jornada de lliga ha estat tot un èxit per a les chestanas, els que van trepitjar i van golejar a les de Xirivella amb ni més ni menys que 9 gols.

Ja Daniela va obrir el marcador al primer minut de joc, el van acompanyar 7 més a la primera meitat de les seves companyes: 2 de Claudia, altres 2 de Ayleen, un altre doblet de Kyra i un d’Irene, per anar-més que contentes al descans.

A la tornada, ja a la segona meitat, tot just passats 4 minuts de joc, a més les jugadores rivals, sense voler, van ajudar a les de Marian empenyent la pilota involuntàriament al fons de la xarxa. Seria Ainhoa ​​González i va ser ja el gol de la sentència en un partit molt positiu per a les de Xest.

El penúltim partit de la temporada per a les chestanas serà davant del Joventut Paternense, novenes, 18 punts per sota de les nostres, de manera que la lògica convida a pensar que les de Marian trauran un resultat positiu i podran ampliar la diferència de punts i millorar sensacions i números per així també ficar pressió als rivals propers per dalt, com Maritim o Aldaia. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks