Futbol Femení: la UD Iàtova s’enfronta a l’Ex Futbolistes del Llevant UE i el CD Xest a Benetússer

Post també disponible en: Castellano

La UD Iàtova Femení que entrena Borja en el seu desplaçament a Càrcer van caure derrotades per 6-3, en un partit en què van començar aviat a anar per darrere, només 4 minuts, i en el 26 ‘ja anaven 4-0, de manera que la falta d’intensitat és real al principi del partit. No obstant això encara van poder fer mal i intentar empatar el partit, posant-4-2 abans del descans.

Però a la segona part ja es va definir la voluminosa derrota i de poc van servir els gols de Jenni, Selene i Maria. Queden així novenes amb 12 punts. Aquesta setmana les iatoveras hauran de rebre a Ex Futbolistes del Llevant, les cuers, tindran un partit en teoria accessible i un hipotètic setè lloc potencialment accessible, de manera que voldran lluitar a partir del que s’ha obtingut aquesta propera jornada.

Xest Femení

El CD Xest ve de perdre 4-2 a Aldaia, abans del descans van arribar a anar empat a 2 gràcies als gols de Claudia i Ayleen, però a la segona part van acusar els altres 2 gols encaixats en només 4 minuts i ja no van saber reaccionar , queden així a la Lliga, sisenes amb 19 punts.

Aquesta setmana hauran de desplaçar-se a Benetússer, penúltimes amb només 5 punts en el seu haver, de manera que en teoria no hauria de suposar-molts problemes. Kyra Mirasol és cinquena màxima golejadora, amb 16 gols, pel que aquest podria ser un partit de reivindicació, tant l’equip per guanyar i sumar, com la golejadora per sumar gols i lluitar pel pitxitxi. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks