Futbol femení: La UD Iàtova s’enfronta al Sedaví i el CD Xest al líder, l’Eliana

El CD Cheste femenino visita L'Eliana. Foto: Guillermo rodríguez.
El CD Xest femení visita l’Eliana. Foto: Guillermo Rodríguez.

Després de la derrota a Manises per 2-0 de la UD Iàtova Femení de Primera Regional Grup Segon, per un gol al minut 19 i un altre al 67 de penal i poc els va valer l’expulsió d’una jugadora rival al 89, les yatoveras volen deixar la derrota com aigua passada i enfrontar-se amb Sedaví, també lluny de casa, però perquè paguin els plats trencats.

Un bon conillet d’índies per la seva posició a la taula, que a més les ajudaria a sumar punts i escalar posicions.

CD Xest-L’Eliana

I en el Campionat Base, Grup Segon, el CD Xest Femení després de perdre a Mislata per 0-4 amb 25 primers minuts d’infern encaixant 3 gols, les de Marian volen passar pàgina, i les següents rivals són l’Eliana, les líders , una prova de foc que no arriba en el moment més idoni, però que faran que si hi ha millora general de la plantilla (i per propi orgull) el partit de tràmit sigui lleu i intentin rascar alguna cosa, les locals encara no saben què és perdre i expliquen les seves victòries (ple) amb golejades, però ja van tenir un enfrontament d’anada el passat 26 d’octubre, el qual ha de servir-los per no cometre els mateixos errors. Cura a Daniela Hellín, porta 35 punts anotats que li atorguen el premi a màxima realitzadora, 11 més que el seu rival per baix. Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks