Futbol femení: La UD Iàtova visita a l’Silla i el CD Xest es mesura al Fénix de Montcada

El CD Cheste femenino visita L'Eliana. Foto: Guillermo rodríguez.

Post també disponible en: Castellano

Després d’una derrota dura a casa contra el Llevant UD, la UD Iàtova Home de Borja ha de reposar-se i en aquesta jornada que visita a Silla, cinquè classificat, han de guanyar per anar sortint de la zona mitjana baixa i treure el cap als llocs de dalt. És un objectiu proper i assequible veient el nivell que en general les yatoveras han mostrat en el gruix de la temporada.

CD Xest Femení

Per la seva banda, el CD Xest de Marian va aconseguir un dur empat a casa davant les del Marítim, en un partit que van començar guanyant 2-0 en només 20 minuts, de manera que van demostrar que a casa poden ser perilloses, encara que al final les rivals van acabar remontándolas en el minut 51 i només van poder sumar un punt.

Aquesta jornada hauran de visitar al Fénix de Montcada, novenes contra sisenes, de manera que el partit hauria de ser més o menys assequible i buscar els 3 punts que els apropin a TOP 5 que els donaria una bona dosi de moral per a la lluita a dalt. A més la jornada passada les rivals van encaixar (i van perdre) 14 gols, pel que caminaran baixes de moral. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks