Godelleta acull a partir d’aquest diumenge un cicle de concerts benèfics de música de cambra

Post també disponible en: Castellano

Els alumnes de l’Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, Manuel Costa Mars i Miguel Zanón Guzmán, presenten el primer cicle de concerts de música de cambra a la localitat de Godelleta.
«La finalitat d’aquest projecte és donar a conèixer la música de cambra en aquesta localitat. Així com apropar, tant als músics com a el públic, a una realitat que pateixen al voltant de 35 milions de persones a tot el món, com és la malaltia de l’Alzheimer », tal com han informat des de l’organització.
El cicle de música de cambra consistirà en cinc concerts en què participaran 13 grups de cambra, formats majoritàriament per estudiants de grau superior. Un total de 41 músics que col·laboraran per poder recaptar la major quantitat de fons possibles per a donar suport a una bona causa.
Aquests concerts es realitzaran a la sala d’assajos de la Unió Musical de Godelleta, durant els dies 9 (12,00 hores), 16 (12,00 hores) i 23 (18,00 hores) de febrer; i 1 (12,00 hores) i 8 (18,00 hores) de març d’aquest any 2020.
A el públic assistent a cada concert se li cobrarà una entrada-donatiu de dos euros, a més d’habilitar una urna per a qualsevol altra donació voluntària. Tots els diners recaptats es donarà íntegrament per a l’associació AFAV.
A la fi de cada concert, s’agrairà l’assistència, tant a públic com als músics, mitjançant un vi d’honor.
Aquest és un projecte interessant, innovador i positiu tant a nivell social com cultural.
AFAV és una organització sense ànim de lucre que neix el 1991 per la inquietud d’uns familiars per recollir informació de la malaltia d’Alzheimer i d’altres demències i aprendre a afrontar la situació que sorgeix en la família.
És una entitat formada per malalts, familiars, professionals, voluntaris i col·laboradors que lluiten per millorar la qualitat de vida dels afectats (malalts i cuidadors) per la malaltia d’Alzheimer i d’altres demències. Per això ofereixen recursos, serveis i activitats que intenten cobrir les necessitats que van sorgint en les diferents etapes de la malaltia. De la mateixa manera, realitzen una meticulosa tasca de sensibilització i conscienciació social sobre l’Alzheimer, dirigida tant a afectats com a la societat en general.

Dates dels concerts
Aquest diumenge, 9 de febrer, a les 12,00 hores, comença aquest primer cicle de concerts amb una xerrada de la AFAV i després l’actuació de l’Trio Windstring, duo de flautes i piano; així com de l’Doric Quartet, un quartet de saxòfons.
Diumenge, 16 de febrer, a les 12,00 hores actuarà el duo de flauta i marimba FlaMar Duo i després ho farà el Trio Armide, de corda.
Diumenge, 23 de febrer, a les 18,00 hores actuarà el quintet de vent Quintet A l’Vent i el Trom-Bons Quartet, quartet de trombons.
Diumenge, 1 de març, a les 12,00 hores serà el torn de les Noies de l’Clarinet (quintet de clarinets) i de l’duo Rebecca Clarke, de clarinet i viola; de l’Trio Mei (trio d’oboè, violí i piano); i de l’Claxo Duet (duo de clarinet i saxo alt).
I ja per finalitzar, el diumenge, 8 de març, a les 18,00 hores actuarà el Trio Vivace (trio de clarinet, violí i piano) i el Quintet Komorebi (quintet de vent).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*