Godelleta i Turís ofereixen el derbi intercomarcal de la jornada que completa el Fuenterrobles-Macastre

El Atlético de Macastre y la UD Godelleta se han repartido los puntos. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

La UD Godelleta i l’Atlètic Turís ofereixen el derbi intercomarcal de la jornada a Segona Regional. Tots dos vénen d’empats o derrotes, per la qual cosa tractant-se d’un derbi han d’anar a per totes i guanyar el partit.

Els de Domingo volen seguir sortint de la zona baixa de la taula i començar a mirar el centre de la classificació; per contra, els turisanos volen deixar de ser cuers, cosa que poden fer aquest cap de setmana, depenent dels rivals.

Xiva-Camporrobles

Després d’una jornada encara gens clara de com finalitzarà a causa de la suspensió al descaso quan el CF Chiva vencia per 0-2, els de Germán ara han de pensar en superar els de Camporrobles, que vénen de endossar-8 gols a l’Atlètic Macastre.

Els chivanos volen seguir donant guerra dalt i, sense mirar enrere, han de posar la seva part i superar els rivals. I què millor que demostrar-ho davant els setens, bon equip però sense arribar a la seva altura classificatòria.

Atlètic Macastre-Fuenterrobles

Tots dos vénen de perdre i també tots dos busquen la victòria per sortir del pou o per sortir de la zona baixa i començar a mirar de tu a tu al mig de la taula. Però els de Manolo han de ser més intel·ligents i aprofitar la condició de jugar a casa i no deixar-se superar per qui els segueixen per sota. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*