Grup Coviñas comença una nova etapa amb la incorporació de Luis Miguel Calleja com enòleg i director tècnic

Post també disponible en: Castellano

La recent incorporació de Luis Miguel Calleja com a nou Director Tècnic de el Grup Coviñas “obre una nova etapa amb una clara aposta per potenciar encara més la internacionalització de el Grup”, segons fonts de la firma.
Luis Miguel és un professional que compta amb una dilatada trajectòria en el sector, i que porta dècades treballant en el món cooperatiu, encapçalant projectes d’internacionalització de contrastat èxit en les diferents zones productores en què ha desenvolupat la seva activitat professional.

“I és que des de la seua àmplia i extensa formació com a tècnic i durant els seus gairebé quatre dècades de trajectòria professional, Luis Miguel Calleja ha treballat en el món cooperatiu a les zones productores d’Extremadura i de Castella la Manxa, sent per tant un perfecte coneixedor de la naturalesa intrínseca als cellers cooperatives. en moltes d’elles ha estat també el responsable d’ambiciosos programes d’internacionalització amb el desenvolupament de noves línies de producte creant l’oportunitat per arribar a acords amb prestigiosos importadors a països d’Europa o d’Amèrica, sense oblidar Àsia. Entén no només de com elaborar grans vins, sinó de com elaborar aquells vins que demanen els diferents mercats. la seua capacitat d’anàlisi, adaptació i innovació són valors clau que Coviñas ha sabut reconèixer i amb què es prepara una nova estratègia per al desenvolupament de noves línies de negoci “, segons fonts del celler.

Calleja arriba a Coviñas “en un moment clau per al Grup, ja que durant dècades s’han anat posant els fonaments perquè els vins de Coviñas arribin a quants més racons de món millor. I és en aquest terreny en el qual el Grup creu que Calleja pot aportar tota la seva experiència per seguir creixent en la mateixa proporció que s’ha vingut fent en els últims anys “.

José Miguel Medina, president de Coviñas, creu que l’experiència de Calleja en el sector i especialment en el món cooperatiu “és una garantia per afrontar una etapa il·lusionant en Coviñas i seguir sent referència obligada dins de la Denominació d’Origen Utiel-Requena”. Per la seva banda, l’enòleg es mostra “il·lusionat amb aquest nou repte que representa el treball de milers de viticultors i un autèntic motor per a la comarca”.

Coviñas

Grup Coviñas és una cooperativa de segon grau nascuda el 1965 a Requena (València), que representa més de 3.000 agricultors de la zona agrupats en deu cooperatives. La superfície de cultiu de Coviñas supera les 10.000 hectàrees, liderant la DOP Utiel-Requena amb més de el 40% de la superfície de la vinya en propietat.
Coviñas elabora vins sota les marques enterizo, A l’Vent, Aula i Adnos, així com els caves enterizo, Aula i Marquès de Plata. Tots els seus vins s’elaboren sota les directrius marcades pel seu Director Tècnic i s’exporten a una trentena de països, principalment a Regne Unit, Brasil i Austràlia.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*