Héctor Barberá substitueix en Superbikes al pilot argentí Leandro Mercat en l’equip Orelac Racing VerdNatura

El piloto de Dos Aguas, Héctor Barberá.

Post també disponible en: Castellano

Després de la pèssima notícia de l’abandonament de la competició d’Héctor Barberá, tornem a gaudir d’aquesta nova trobada del nostre pilot de Dos Aigües amb un nou Equip (Orelac Racing VerdNatura) de José Calero, en la categoria de Superbike amb una Kawasaki ZX 10 RR del pilot Leandro Mercat (argentí) que competeix aquesta temporada però que una caiguda en la segona prova a Tailàndia el deixo amb l’escafoide trencat i ha de recuperar-se bé per poder conduir la seva moto.

Mentrestant, Héctor portarà aquesta muntura que el cap de setmana va començar a prendre-li el pols a la prova de SBK a Holanda (Assen), magnífic circuit per a prendre nota de les prestacions de la Kawa.

Tot i que els entrenaments no van ser tan bé desitjat que s’esperava va fer el 18 temps per a la graella, sobretot per les inclemències meteorològiques, ja que no es va poder realitzar la cursa curta de la Superpole, per que fins i tot va arribar a nevar, si i van fer les dues mànegues o curses a 21 voltes del circuit de 4.542 metres.

A la primera tub problemes amb el pneumàtic del darrere sent un desgast prematur el que el va privar de puntuar finalitzant en la 16 posició. I en la segona amb més ritme tots van fer millors temps amb el que estant en graella en aquesta 18 posició va tornar a finalitzar en la 16 posició, quedant-se amb la mel als llavis sense poder puntuar.

La propera prova serà el 12 de maig a Itàlia (Imola) si el pilot titular d’aquesta Kawa no està recuperat, Hèctor tornaria a ser el seu pilot, encara que segur mentrestant el seu mànager li estarà buscant una ubicació on poder finalitzar la temporada. Li desitgem sort i que es resolguin els anteriors problemes amb el seu Equip, sense haver de passar a faltes grans. Informa, Elio Zanón.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*