Inaugurada l’onzena temporada de la Bibliopiscina de Requena

Inauguración de la undécima temporada de la Bibliopiscina de Requena.
Inauguración de la undécima temporada de la Bibliopiscina de Requena.

Post també disponible en: Castellano

Inauguración de la undécima temporada de la Bibliopiscina de Requena.
Inauguració de l’onzena temporada de la Bibliopiscina de Requena.

Aquest servei no requereix cap tipus de carnet o acreditació, i tampoc comporta cap cost

Aquest dijous 4 de juliol s’ha procedit a inaugurar l’onzena temporada de la Bibliopiscina de Requena instal·lada a la piscina d’estiu de Requena.

L’horari de servei al juliol i agost serà de dilluns a divendres de les 11:45 a les 18:40.

La Bibliopiscina és una prestació de la Biblioteca Pública de Requena l’objecte és apropar la lectura als usuaris de la piscina municipal.

Cal ressenyar que el 2018, es van prestar 1.518 llibres i materials lúdics, a més de programar contacontes i altres activitats d’animació lectora.

A més, el fons bibliogràfic està compost amb llibres per a totes les edats, tot i que es presta especial atenció a la literatura infantil que és el gènere més demandat pels usuaris.

La bibliopiscina és un servei extern de la Biblioteca, atès per becàries del programa “La Dipu et beca”, que respon a la filosofia d’acostar els llibres allà on es trobi l’usuari i de fer arribar la cultura i la lectura als espais de oci actiu.

Aquest servei no requereix cap tipus de carnet o acreditació, a més la seva utilització no suposa cap cost addicional per als usuaris que cada dia accedeixen a la Piscina Municipal de la localitat i que poden sol·licitar algun dels exemplars existents i tornar-lo al final de la jornada de bany.

Un dels objectius més importants d’aquesta ja veterana iniciativa és sens dubte reforçar l’hàbit lector entre els usuaris que ja el posseeixen, així com fomentar-lo en aquells que no l’han adquirit encara, a més d’exercir una important funció de captació de prelectors, públic molt habitual en les piscines, centrant-se sobretot en l’àmbit infantil i juvenil.

D’altra banda, aquesta iniciativa també reforça el paper de centre d’oci de la piscina i dins de la mateixa, es converteix en un punt de trobada i intercanvi social i cultural que dota d’una cosa única a aquesta instal·lació.

 

 

Be the first to comment

Deixa un comentari