Intens i rocós partit amb repartiment de punts entre el Llosa del Bisbe i l’Atlètic Turís (3-3)

El Atlético de Turís se ha repartido los puntos. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El partit entre el Llosa del Bisbe i l’Atlètic Macastre estava boig, per això va trigar tot just deu minuts en obrir-se al marcador, per desgràcia en contra dels interessos dels turismes. Després del gol, hi va haver un interval fins al descans en què ningú va fabricar coses prou sucoses i perilloses com per poder posar en dificultats als metes, per la qual cosa anirien al descans amb els locals per davant.

Després del descans, els dos equips es van armar de fam i ganes. Tot just cinc minuts de joc van necessitar els turisanos per posar les taules en el marcador, gràcies a Jacobo Piles. Va ser aquest un dels moments més dolços del partit per als vermells, ja que en el 60 ‘, Sergio Navarro va tornar a llançar en cuir al fons de la xarxa i consumia així la remuntada a favor dels de Miguel.

El pitjor va ser la reacció dels locals, ja que amb prou feines unes jugades més tard van aconseguir tornar les taules al marcador. El partit estava sent boig i ningú podia preveure qui seria el pròxim a anotar i posar-se per davant. I serien els de Llosa del Bisbe, a més en el 85 i amb poc marge de reacció. No obstant això, a la jugada següent el cop final el donarien els de Miguel, ja que Jacobo Piles feia el seu doblet personal i li concedia el gol al seu equip per aconseguir un empat d’infart.

Amb aquest empat, l’Atlètic Turís segueix cuer amb 2 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks