Isabel Bonig apadrina la presentació de la candidata del PP a Setaigües, Gemma López Zahonero

Isabel Bonig en el acto de presentación de la candidata del PP en Siete Aguas, Gema López Zahonero.
Isabel Bonig en el acto de presentación de la candidata del PP en Siete Aguas, Gema López Zahonero.

Post també disponible en: Castellano

Isabel Bonig en el acto de presentación de la candidata del PP en Siete Aguas, Gema López Zahonero.
Isabel Bonig en l’acte de presentació de la candidata del PP a Setaigües, Gemma López Zahonero.

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha participat en l’acte de presentació de la candidata del PP a Setaigües, Gema López Zahonero on ha aprofitat per instar al President del Consell i secretari general del PSOE, a “deixar de marejar “amb l’avançament electoral i de centrar-se menys en els seus problemes orgànics i més en els temes que de veritat preocupen als valencians com les llistes d’espera en Sanitat i Dependència, la creació d’ocupació, la baixada d’impostos o la llibertat educativa . “Mentre parla d’eleccions si o eleccions no, no parla del que volen els valencians”.

“La diferència entre l’esquerra i el PP és que som un partit obert i no sectari, que som gent que creu en la unitat d’Espanya, que defensa una Espanya plural però en la qual cabem tots, un partit que creu en la igualtat de drets i obligacions de tots els espanyols “, ha destacat Bonig.

Bonig ha destacat que el PP “és el gran partit de centre-dreta, el que la lidera a la Comunitat Valenciana ia Espanya i el que seguirà liderant, l’únic capaç de frenar el sectarisme de l’esquerra”.

Segons ha assenyalat, “molts pensen que és fàcil governar una nació, una comunitat o un municipi, però només la persones que ve a treballar de veritat tenen aquest sentiment d’il·lusió i de responsabilitat, com la gent del PP i no com el PSOE de Sánchez i Ximo Puig “.

“Som l’únic partit que té una seu i gent preparada en tots els municipis de la Comunitat”

La presidenta del PPCV, ha assenyalat que per governar cal conèixer el territori, i aquest és “el principal aval del PPCV” perquè a diferència dels partits d’esquerres, és l’únic partit que té una seu i gent preparada en tots els municipis de la Comunitat “per defensar el seu projecte en tots els racons del nostre territori”.

Així, ha assenyalat que el PPCV té un “full de ruta” per als valencians que va portar pels 542 municipis que passa per la baixada d’impostos i l’eliminació de l’impost de Patrimoni i Successions després de la pujada de gairebé 1400000000 de Ximo Puig i de Mónica Oltra; per acabar amb les llistes d’espera mitjançant una Llei de Temps Màxims i amb la devolució de la llibertat educativa als pares valencians perquè puguin educar els seus fills en la llengua i el centre que triïn.

“Estan nerviosos”

“Estan nerviosos” ha destacat Bonig en referència als partits de l’esquerra perquè el PPCV ha seguit mirant cap endavant, amb gent valenta, gent amb coherència, experiència i bons projectes polítics que aconseguiran que guanyem en Set Aigües, a la Generalitat ia Espanya “.

“I es posaran encara més nerviosos perquè saben que tenim projecte i que la gent està farta i cansada de les seves promeses que es queden en res, prometen però després no compleixen i ja no ens enganyen”, ha finalitzat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*