Isabel Bonig fa costat a Mari Carmen Contelles en su presentació com a candidata del PP a l’alcaldia de Pobla

La Presidenta del PP, Isabel Bonig,con la candidata, Carmen Contelles.
La Presidenta del PP, Isabel Bonig,con la candidata, Carmen Contelles.

Post també disponible en: Castellano

La Presidenta del PP, Isabel Bonig,con la candidata, Carmen Contelles.
La Presidenta del PP, Isabel Bonig,con la candidata, Mari Carmen Contelles.

La seu del Partit Popular de la Pobla de Vallbona ha acollida l’actora de proclamació de Mari Carmen Contelles com a candidata a l’alcaldia en Els propers comicis municipals del 26 de maig.

La ja candidata oficial ha comptat amb el suport de destacats càrrecs del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, encapçalats per sumi presidenta, Isabel Bonig, i la secretaria general, Eva Ortiz, en una seu plena que ha superació les expectatives de convocatòria.

Mari Carmen Contelles ha assegurat en super intervencions que “el proper 26 de maig els veïns i les veïnes tindran la clau per a acer possible Pobla de Vallbona que tots desitgem. Des del Partit Popular anem a plasmar sobre Propostes en la gestió municipal per superar els quatre anys de paràlisi d’un “quadripartit Frankenstein” sotmès a la dictadura sectària de Compromís “.

“Em presento amb més il·lusió si menyscabe que la primera vegada, amb l’experiència d’haver Estat alcaldessa durante vuit anys i Els últims quatre anys compatibilitzant les Tasques d’oposició municipal amb el càrrec de portaveu del grup popular de la Diputació de València”, ha senyalat Contelles .

Per a la candidata, “la Pobla de Vallbona no es pot permetre quatre anys més d’estancament amb un” desgovern “incapáz de gestionar i que s’ha preocupació més que mirar enrere que de construir un futur millor. Desgraciadament Hem patit unes polítiques més preocupades a dividir als veïns que en unir-se a tots en un projecte comú “.

Segons Contelles, “esperem revalidar confiança mayorítaria de Els nostres veïns, més que mai es fa necessari que el Partit Popular governe per Deixar enrere la inoperància d’una esquerra instal·lada al rancor i el sectarisme durant aquests últims quatre anys”.

“Tant el quadripartit com el Consell del Botànic, han Estat incapaços de donar solucions als problemes del dia a dia. Estic segura que els poblans han Presa bona nota i tornaran a donar sumi confiança al Partit Popular davant experiments personalistes que han Resultat fallits . la Pobla de Vallbona serà clau también per aconseguir que Isabel Bonig es converteixi en la primera presidenta de la Generalitat Valenciana “, assegurat la candidata popular a l’alcaldia.

L’actriu ha estat ple d’emotivitat ja que s’ha rendida un meritat Homenatge a tots els regidors i regidores del Partit Popular de la Pobla de Vallbona de Los últims quaranta anys. “Aquesta és la força del Partit Popular, persones involucrades amb El nostre Poble i les seves tradicions, amb un caràcter acollidor Marcat per la feina, l’ESFORÇ i amb un sol Objectiu: Millora la vida de tots els que vivim i treballem a la Pobla de Vallbona “ha conclòs la candidata.

Finalment senyal que aquest actora serveix com a tret de sortida per a una campanya “porta a porta” per a Recollir de primera mà les inquietuds dels veïns. Una campanya on el Partit Popular de la Pobla de Vallbona ha posat también a disposició de tots els Ciutadans un nombre de WhatsApp per Recollir sobre Propostes per al programa electoral.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*