Mi banner

Isabel Bonig inaugura la nova seu del PP de Requena

Post també disponible en: esCastellano

Isabel Bonig rodeada de militantes en Requena.

Isabel Bonig rodeada de militantes en Requena.

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha visitat Requena, on primer ha inaugurat la nova seu del PP acompanyada pel candidat a l’alcaldia, Javier Berasaluce, i després ha visitat la XXVI Mostra d’Embotit Artesà i de Qualitat .

La presidenta del PPCV ha afirmat que està “molt orgullosa del que ha fet el partit” i ha explicat que de la Comunitat Valenciana han sortit cap a Madrid 22 autobusos, a les quals cal sumar tota la gent que viatjarà en AVE o amb cotxe particular i que arribaran en total les 2.000 persones. La presidenta regional estarà encapçalant la delegació i acompanyant al president nacional, Pablo Casado, ia la resta de presidents regionals.

Bonig ha criticat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, hagi desqualificat la concentració. “És una llàstima és que Puig no sigui un president com el de Castella-la Manxa, Extremadura o Aragó, que s’han plantat. Li demano a Puig que abans que socialista es comporti com a president de tots valencians i que no insulti a tots els que anirem a Madrid a defensar la unitat, llibertat, democràcia i pluralitat “, ha conclòs.

Deixa un comentari