Mi banner

IV jornades de seguretat informática “TomatinaCON” a Bunyol

Es realitzaren conferències, tallers pràctics (TomatinaLabs) i xarrades (TomatinaTalks) sobre seguretat informàtica i hacking.Además es realitzarà un CTF (TomatinaCTF) , proves en què es podrà demostrar i posar en pràctica els coneixements dels participants.

Es realitzaren conferències, tallers pràctics (TomatinaLabs) i xarrades (TomatinaTalks) sobre seguretat informàtica i hacking.Además es realitzarà un CTF (TomatinaCTF) , proves en què es podrà demostrar i posar en pràctica els coneixements dels participants.

Que la seguretat informàtica és un tema que ens ha de preocupar a tots és quelcom indiscutible. Ens passem els dies descobrint notícies sobre virus i malware, delictes informàtics, estafes online, atacs de força bruta, ciberdelincuencia organitzada i així una llarga llista que no té fi. Una de les ferramentes al nostre abast per a poder frenar en la mesura que es puga tot açò és la formació en seguretat i precisament este és un dels motius del naixement de TomatinaCON, unes jornades d’hackers i aficionats a la seguretat, que se celebren tots els anys els dies abans de la Tomatina.

Es realitzaren conferències, tallers pràctics (TomatinaLabs) i xarrades (TomatinaTalks) sobre seguretat informàtica i hacking.Además es realitzarà un CTF (TomatinaCTF) , proves en què es podrà demostrar i posar en pràctica els coneixements dels participants. El guanyador participarà invitat per INCIBE a la CyberCamp 2018 que se celebrarà a Màlaga a finals de novembre. El millor és que estes quedades estan obertes a tot el món, així que, qualsevol amb curiositat per conéixer les últimes tendències en seguretat i les tècniques que s’usen té un buit assegurat.

La jornada del 27 d’agost al matí començarà amb unes #TomatinaTalks sobre l’ús responsable i segur d’internet per a tots els públics, en les que es pretendrà conscienciar de l’ús correcte d’internet i les xarxes socials. Intervindran en ella Violant Corral, periodista i creadora del canal de ciberseguridad Paraula d’Hacker, i Raúl Fonts, professor d’informàtica en la Generalitat Valenciana i expert en seguretat informàtica. A continuació exposaran les seues xarrades "Más allà del Machine Learning: Deep Learning Tomato" Alberto Ruiz-Rodas de SOPHOS IBÈRIA i “Dales Tomaques amb la ferramenta WACRYPT” amb Matías Moreno de The Security Sentinel. A la vesprada es realitzarà un #TomatinaLab en el que Eduardo Sánchez, organitzador d’Hack&Beers i QurtubaCon, i Selva Orellana, pèrit judicial en reputació online, protecció identitat digital, SOCMINT, OSINT,.. ens presentaran el taller de “OSINT amb casos d’investigación”.

La jornada del 28 d’agost al matí començarà amb un #TomatinaLab en el que Álvaro Núñez-Romero, laboratori de la unitat de Cyberseguridad de Telefónica, Eleven Paths, ens presentarà el taller”DirtyPi i Arducky en la Tomatina: Coneixent el funcionament d’un laboratori d’innovación”. A continuació després d’un xicotet descans seguirà la seua intervenció Josep Albors, responsable d’Investigació i Conscienciació d’ESET Espanya i la seua xarrada "Amenazas en el món de la mineria de CriptoTomates"; per a finalitzar el matí Pablo González, Technical Mànager & Security Telefónica Digital Espanya, ens portarà una xarrada sorpresa “Entre Tomaques camina el joc”.

A la vesprada se celebrarà l’Hack&Beers Tomatina vol4. La comunitat H&B realitza periòdicament esdeveniments gratuïts per a persones interessades en la seguretat informàtica en un ambient distés en més de 25 ciutats espanyoles, entre elles Buñol. Per a esta ocasió especial HBTomatina comptarà amb la participació d’Eduardo Sánchez co- fundador de la iniciativa, Álex Casanova, enginyer de seguretat senior en Grup Shotis i David Meléndez, especialista en hacking amb drones i robots, que oferiran tres xarrades. El Back-End dels Capture The Flag (amb Tomaques), ¿Faltan Tomaques en ciberseguridad? i Capturando Tomaques per l’aire.

La informació sobre l’esdeveniment, així com, el registre gratuït està disponible en la web http://tomatinacon.com. Totes les novetats sobre la jornada es podran seguir puntualment en Twitter en el compte oficial @TomatinaCON. Podràs seguir tota la informació a través de #TomatinaCON la connexió de Buñol amb la ciberseguridad de primera mà.

Deixa un comentari