Javier Jordá, president de “Defensa del castellà, s’integra a la llista del PRyA de Requena que encapçala Joaquín González

El requenense Javier Jordá.
El requenense Javier Jordá.

Post també disponible en: Castellano

El requenense Javier Jordá.
El requenense Javier Jordá.

El president i cofundador de l’Associació per a la Defensa del Castellà, Javier Jordá Sánchez, ha estat incorporat a les llistes del Partit de Requena i Llogarets (PRyA) dins de la candidatura a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Requena.

Dins de la candidatura que encapçala l’actual regidor de la formació, Joaquín González, el president de Defensa del Castellà ocuparà un lloc de sortida, concretament al número 5, “reforçant així a l’única opció exclusivament requenense de totes les que es presenten a els pròximes eleccions del 26 de maig “, segons la formació.

Javier Jordá és titular d’un negoci tèxtil ubicat a Requena que és gestionat per la família Jordà des de 1846. També està vinculat familiarment al món agrícola i rural. És diplomat en empresarials.

Nebot nét del cronista i historiador Rafael Bernabéu, continua la tradició familiar publicant investigacions sobre història, patrimoni i costums locals, i d’història antiga en general. Va ser cofundador de l’Associació Turba Ciutat Perduda, dedicada a la promoció de la cultura ibera i a l’organització d’esdeveniments.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*