Mi banner

Joan Domingo i Carles Zaragozá guanyen el campionat de pàdel de les festes de Turís

Post també disponible en: esCastellano

Las finales de las competiciones deportivas continúan jugándose en las fiestas de Turís y en esta ocasión ha sido el turno del pádel.

Les finals de les competicions esportives continuen jugant-se en les festes de Torís i en aquesta ocasió ha estat el torn del pàdel.

Les finals de les competicions esportives continuen jugant-se en les festes de Torís i en aquesta ocasió ha estat el torn del pàdel. En la categoria d’argent les tres primeres parelles han estat Pau Guaita i Rafa Vicente, Adrián López i Pepe Alfons Maria i Aitana Estellés i Sofia Guaita. En la categoria d’or van guanyar la final Hugo González i Pablo Lledó, van quedar com subcampions Ivan Esteve i Víctor Richart i en tercer lloc Juan Carlos Pérez i Jaume Giménez.

A la final absoluta van resultar campions Joan Domingo i Carles Zaragozá seguits d’Eduardo García i Borja Franco i en tercer lloc José Soler i Jorge Martínez.

La Reina de les Festes, Maria Sánchez, acompanyada per la seva Cort d’Honor va ser l’encarregada del lliurament de trofeus juntament amb l’alcalde, Eugenio Fortaña, i els regidors d’esports i de festes Mª Dolores Crespo i Iván Picó respectivament.

Deixa un comentari