Joventut Barri del Crist i CD Bunyol es reparteixen els punts en un partit molt igualat (1-1)

El CD Buñol se ha repartido los puntos con el Barrio del Cristo. Foto: Raúl Miralles.

Partit molt igualat i just, en què tots dos equips van anotar en la segona meitat van sentenciar i es van repartir els punts.

El partit va ser molt igualat, sense ningú que portés un control clar, si hi va haver ocasions però res que pogués desequilibrar el partit, el joc entre línies per tots dos costats es va intentar, també el directe, però els de José ‘Rasco’ no van aconseguir fer el desequilibri durant els primers quaranta-cinc minuts.

La segona part era la d’intentar-ho tot per emportar-se’l tot a casa, però el cop dur els bufetejar moralment, i és que amb prou feines van trigar tres minuts els locals a anotar en 1-0, només quedava estrènyer i sortir a per totes per sumar almenys un punt, ja que el partit clarament es feia preveure que molts més gols no anaven a haver-hi.

Per ‘sort’, deu minuts més tard, al 58, David Sáez aconseguia el gol de l’empat i posava altra cara als jugadors blancs, que veien que encara tenien marge per remuntar, però va ser només una il·lusió, el partit no donava per més, ni per un bàndol ni per un altre.

Després, en el 67, un altre cop per als bunyolers: doble groga per a Juan Carlos Valero i deixava el seu equip amb deu. Aquesta circumstància si feia molt més vàlid l’empat. Quan ja s’acostava el final del partit, altres sorpresa oferia en la trobada: Alejandro Solla, de l’Joventut, veuria una vermella directa que posaria de nou en igualtat numèrica el partit. És clar que ja amb res de temps per reaccionar. I al final tots dos equips sortien vius després de les adversitats i sumaven un punt.

El CD Bunyol després de l’empat es classifica vuitè amb 16 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks