Juncal Carrascosa: «estem convençuts que el PSOE liderarà el govern progressista de Bunyol»

Integrantes de la candidatura del Partido Socialista, que lidera Juncal Carrascosa, con Gabriela Bravo y Miquel Soler.
Integrantes de la candidatura del Partido Socialista, que lidera Juncal Carrascosa, con Gabriela Bravo y Miquel Soler.

Post també disponible en: Castellano

Integrantes de la candidatura del Partido Socialista, que lidera Juncal Carrascosa, con Gabriela Bravo y Miquel Soler.
Integrants de la candidatura del Partit Socialista, que lidera Juncal Carrascosa, amb Gabriela Bravo i Miquel Soler.

La candidata va estar acompanyada pel secretari autonòmic d’Educació i la consellera de Justícia

El Partit Socialista de Bunyol ha portat a terme aquest dimecres el seu principal acte de campanya en què ha fet públiques les seves propostes electorals per conservar l’alcaldia que actualment ostenta Jonquera Carrascosa, la candidata socialista al consistori buñolense.

La pròpia Juncal Carrascosa va confessar sentir-se «emocionada en veure tanta gent en aquest acte central de campanya»; així com «il·lusionada que per fi tenim el vent a favor des de les files socialistes, amb les victòries de Pedro Sánchez i Ximo Puig».

Juncal Carrascosa va explicar que «mantenir i millorar serà la base de la nostra actuació política en els propers quatre anys, on estem convençuts que liderararemos el govern progressista que es formi; on la dreta, després de la renúncia a presentar-se, es queda sense opcions ». I durant la seva intervenció va manifestar voler «seguir sent l’alcaldessa de tots, com aquests dos anys».

«M’han intentat ridiculitzar durant aquesta legislatura, però hem demostrat ser un equip solvent i la nostra gestió des del grup municipal ens avala», va subratllar l’actual alcaldessa i candidata socialista. Durant la seva intervenció, Juncal Carrascosa també va explicar que el PSOE «segueix reunint-se amb associacions per recollir en el programa online totes les reivindicacions; entre elles per exemple les de l’Ampa de l’IES en considerar-les raonables i realitzables, com millorar l’eficiència energètica de l’edifici ». Juncal Carrascosa va detallar les mesures que la seva formació té previst posar en marxa «en terrenys com l’Urbanisme o el patrimoni cultural, liderat pel castell; la recuperació del nucli urbà i dels habitatges buits, així com posar al dia l’administració electrònica com a base del nostre programa electoral ».

En l’acte de campanya també ha participat el secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler; i la consellera de Justícia, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

Durant la seva intervenció, Miquel Soler, ha assegurat que s’ha «demostrat en aquests quatre anys que no som el mateix tots els polítics. Tenim les mateixes dificultats que fa quatre anys, però les prioritats són diferents ».

També va avançar que, en el terreny educatiu, els ajuts seran «proporcionals al nivell de renda a l’escola infantil; i hi haurà 6.000 nens més escolaritzats gratuïtament a l’escola infantil. Perquè un dels compromisos d’aquesta legislatura és que tots els nens de dos anys tinguin plaça gratuïta a la Comunitat Valenciana », segons va remarcar.

Miquel Soler també va avançar que l’antic institut de Bunyol «ha d’albergar en poc temps el conservatori municipal de música», unes instal·lacions que prèviament el secretari autonòmic d’Educació i Investigació va visitar al costat de la presidenta del CIM «La Armónica», Rosario Pardo; el director del conservatori, Bernat Fabra; i diversos representants de la SM «La Artística».

Per la seva banda, Gabriela Bravo va destacar que el 28 d’abril «vam votar que no volem tornar al passat; i el proper 26 de maig hem de consolidar aquesta victòria des dels pobles. La Comunitat ha passat de ser un exemple de corrupció a estar a l’avantguarda en polítiques socials », va remarcar; per la qual cosa va insistir que «necessitem ajuntaments que estiguin governats per socialistes que creen en l’Estat de benestar i Jonquera Carrascosa és un bon exemple d’això», va finalitzar la consellera.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*