La Banda Juvenil La Lira plena la plaça II República en el seu últim concert de l’estiu

Post també disponible en: Castellano

La Banda Juvenil La Lira de Cheste es despedia ahir de la temporada amb un concert en la plaça II República, organitzat per la regidoria de Festes, en col·laboració amb l’Associació Musical Banda La Lira.

Esta agrupació, que va reprendre els seus assajos el passat mes de juny després de la parada del confinament, ja ha oferit tres actuacions durant l’estiu, atraient sempre a públic de totes les edats. En esta ocasió no va ser per a menys i davant d’un aforament complet, la banda va interpretar una selecció de peces populars de la història del Pop- rock, entre els que van sonar temes de Coldplay, de The Beatles o de Queen.

“Una vegada més, la Banda Juvenil ens ha fet disfrutar d’una vesprada magnífica, fent-nos recordar la música de les últimes dècades. Des de la regidoria de Festes els done l’enhorabona pel treball que han fet i que, sens dubte, ha sigut un éxito”, afirmava el regidor, Raúl Mota. “También agraïsc l’assistència del públic, que sempre recolza a les agrupacions de l’Associació Musical La Lira; i la seua col·laboració per a seguir amb els protocols de seguretat i higiene dins del recinte preparat per a l’actuación”.

Fotos: Luis Ibáñez

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*