La Comunitat Valenciana suma 95 altes i 14 positius en una nova jornada sense que es notifiquen difunts per Covid-19

Post també disponible en: Castellano

Tercer dia consecutiu sense que es registren defuncions per coronavirus, per la qual cosa la xifra continua en 1.475 persones La província de València suma una residència més sense cap cas de COVID-19

La Comunitat Valenciana no registra per tercer dia consecutiu cap mort per coronavirus, de manera que el nombre total segueix en 1.475 persones.

D’altra banda, cal comptabilitzar 95 altes que s’eleven ja a 16.912 el nombre de persones curades des de l’inici de la pandèmia. Per províncies: 2.372 a Castelló, 5.667 a Alacant i 8.867 a València, als quals cal sumar 6 altes a desplaçats.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians es manté en 52 pacients 5 d’ells a les unitats de cures intensives: 4 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 23 a la província d’Alacant, d’ells 3 a la UCI; i 25 a la província de València, d’ells 2 a la UCI.

D’altra banda, s’han confirmat 14 casos nous de coronavirus, que situen la xifra total en 11.633 persones: 0 a Castelló (1.632 en total); 5 a la província d’Alacant (3.981 en total); 8 a la província de València (6.016 en total); i 1 més no assignat. A més, cal sumar 3 no assignats anteriors.

D’aquesta manera, a hores d’ara queden actius 289 casos, el que suposa un 1,5% de l’total de positius.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han estat 464.004 de les quals 339.353 han estat a través de PCR i 124.651 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

La província de València suma una nova residència sense cap cas de COVID-19 en aquests moments. D’aquesta manera, a dia d’hui hi ha algun cas positiu en 6 centres (0 a la província de Castelló, 1 a la d’Alacant i 5 a la província de València).

  • Residents nous positius: 1
  • Personal nou positiu: 0
  • Residents que han mort: 0

A hores d’ara, es troben sota vigilància activa de control sanitari 4 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

Canvis en l’actualització de les dades en cap de setmana

El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han decidit, donada l’evolució epidemiològica a Espanya, que la següent publicació de dades es produirà dilluns. No obstant això, durant el cap de setmana seguiran actius tots els sistemes d’alerta dels serveis de salut pública per mantenir la vigilància i el control de la pandèmia.

L’actualització de les dades de el cap de setmana es realitzarà, per tant, els dilluns llevat que siga necessari avançar aquesta comunicació.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*