La concejalía de Comunicació de Bunyol es va tornar a comptar amb els anteriors programes especials que s’estan preparant sobre La Tomatina, la Bienal de Música i el CD Bunyol

El concejal de Deportes, Manuel Sierra.
El concejal de Deportes, Manuel Sierra.

Post també disponible en: Castellano

Des de la Concejalía de Comunicació de l’Ajuntament de Buñol informarà dels programes especials dedicats a la 75 edició de la Tomatina, la Bienal de Música de 2020 i el CD Buñol i la seva escola de futbol, portava un cap des d’aquesta àrea municipal, molt avançada. abans d’estallar aquesta crisi. Des de la concepció, tot el possible es pot tornar a produir abans que el resultat estigués venent “de qualitat, una alçada de la mesura de dos esdeveniments com la Tomatina i la Biennal i una institució gairebé centenària com el CD Buñol, se li va explicar”, ha explicat el edil del ramo.

Des de la concepció de Comunicació es va confiar en el que es pot tornar a cobrar més pràcticament possibles aquests documents i tant la Bienal de Música com la Tomatina, en una edició tan especial com la de la seva 75 edició, es pot desenvolupar amb normalitat.

“Els moments duros que solament quedin en aquatar que ens expliquen des de les autoritats competents per poder passar aquesta crisi abans i que qüestions secundàries com a la producció d’aquests documents, seran importants en el nostre dia al dia”, comenta Manuel Sierra.

Per últim, el concepte ha volgut remarcar “· el treball que s’està desenvolupant els quatre treballadors de la ràdio municipal en aquesta situació excepcional i nova per a tots nosaltres, consiguint amb el seu esfuerç que la comunicació entre les institucions i la ciutadania de Buñol i el reste de la comarca mar més fluida, desempestant un treball verdader de servei públic “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*