La Regidoria de Cultura de Vilamarxant invertirà més de 8.000 euros en la Biblioteca Municipal

El Ayuntamiento invertirá más de 8.000 euros en nuevo equipamiento y mobiliario.
El Ayuntamiento invertirá más de 8.000 euros en nuevo equipamiento y mobiliario.

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria de Cultura de Vilamarxant, dirigida per Miguel Navarro, invertirà més de 8.000 euros en nou equipament i mobiliari per a la Biblioteca Municipal.

La instal·lació de més ordenadors en el centre d’estudi serà la gran novetat en les pròximes setmanes. D’esta forma, els estudiants podran fer els seus treballs sense haver de fer llargues cues a l’espera que es queden terminals lliures.

El tancament de la nova sala d’estudi i l’adquisició de cadires, nou mobiliari per a la zona de descans i un nou mostrador més accessible per als usuaris seran unes altres de les actuacions que estan previstes.

Miguel Navarro, regidor de Cultura de Vilamarxant, ha explicat que esta inversió és necessària pel bé dels usuaris: “Volem que les persones que acudisquen a la Biblioteca disfruten de tots els serveis i per a això hem decidit fer una important inversió en el centre”.

“Volem que els nostres joves puguen disfrutar amb comoditats dels serveis de la Biblioteca durant les seues llargues hores d’estudi. Així, també comprarem nou mobiliari perquè els estudiants puguen preparar els seus exàmens en les millors condicions possibles”, ha afegit el regidor.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*