La Diputació consolida la idea de col·laboració institucional en matèria turística i presenta la nova imatge de València Turisme

Post també disponible en: Castellano

La Diputació de València ha presentat aquest divendres la nova imatge de València Turisme, un treball de l’dissenyador valencià Pepe Gimeno “que aporta versatilitat a la marca per adaptar-se a qualsevol suport i consolida l’aposta de el Patronat Provincial per un turisme sostenible basat en la col·laboració amb la resta d’institucions “, segons fonts de la institució provincial.

En paraules de el creador d’aquesta nova imatge, Pepe Gimeno, “el concepte fonamental d’aquest logo és que es parla amb els logos de la Generalitat i l’Ajuntament, manté el concepte territorial amb el medi arc que representa la província, un ens intermedi entre la ciutat i la Comunitat, i incorpora una àmplia gamma de colors i formats per donar resposta a suports com el 3D, les xarxes o els estampats virtuals “.
 
Gimeno ha estat seleccionat per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat d’entre els 29 projectes presentats per empreses de sector, a què la Diputació ha volgut obrir les portes en aquest procés per renovar la imatge de la seva marca turística. Explica el diputat de Turisme, Jordi Major, que la intenció era “harmonitzar la nostra marca amb les de la resta d’institucions, generant sinergies i un relat ple de personalitat, de la mà d’un col·lectiu que convertirà València en capital mundial de el disseny” .
 
A la presentació oficial de la nova imatge de València Turisme han participat també el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president de la Diputació, Toni Gaspar, qui ha destacat la implicació dels dissenyadors valencians en aquest redisseny que “obre un nou temps per posar en marxa aquesta forma d’entendre el turisme que hem desenvolupat en els últims 4 anys, i que se sustenta en el treball en equip de totes les institucions per oferir productes turístics conjunts, potents i sostenibles “.
 
Per Gaspar, “la col·laboració institucional és necessària en qualsevol àmbit de gestió, i la seva importància es demostra molt especialment en sectors tan transversals com el turisme”. El president de la corporació provincial ha tancat així un acte a què han assistit les diputades Pilar Sarrión, Mentxu Balaguer i Rocío Gil, i el vicepresident Carlos Fernández Bielsa.
 
Estrena a Fitur
 
D’aquest procés de creació de la imatge ha parlat igualment el director del Patronat Provincial de Turisme, Evarist Caselles, que ha posat en valor el treball de les 29 empreses participants. “Qualsevol d’elles podria haver estat seleccionada, però finalment ha estat l’associació la que ha escollit el disseny que millor s’adapta a les nostres necessitats, partint de la col·laboració institucional i de la neteja i la versatilitat que ens permeti seguir creixent en tots els àmbits , tant en destinacions com en medi natural o gastronomia “.
 
Un cop presentada oficialment, la imatge de Pepe Gimeno per València Turisme podrà veure ja a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que tindrà lloc a Ifema entre el 22 i el 26 de gener. Com és habitual, la Diputació celebrarà el dia de la província a Fitur el dimecres 22, a la jornada d’obertura d’un certamen que en la seva última edició va superar els 250.000 participan

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*