La Fundació La Caixa reconeix el projecte d’acció social per a persones majors de Xest

Post també disponible en: Castellano

El projecte d’acció social per a un envelliment actiu i saludable que coordina la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament ha rebut el reconeixement de la Fundació La Caixa, que ha aportat 2.000 euros per a la compra de materials necessaris per realitzar les activitats dirigides a la gent gran de Cheste.

Així, els i les majors de 60 anys de la població poden participar en activitats d’estimulació cognitiva i memòria, psicomotricitat, ioga i musicoteriapia de dilluns a dijous, durant els mesos de setembre a juliol, en diferents horaris. Per al seu desenvolupament l’Ajuntament posa a disposició dels i les participants les dues sales polivalents de el Centre de Formació de Persones Adultes, que també compta amb banys adaptats.

L’aportació rebuda es destinarà a compra de materials de papereria i jocs educatius, a més d’altres recursos per a les classes d’estimulació psicomotora.

“L’assistència a aquestes activitats finançades i promogudes per l’Ajuntament per a majors de 60 anys afavoreix el manteniment de relacions amb iguals, la creació de nous vincles i d’una xarxa de suport”, ha apuntat la regidora de Serveis Socials, Mª Ángeles Llorente. “Aquest programa és fonamental per combatre el sedentarisme i millorar l’estat físic, així com per potenciar l’expressió verbal, augmentar la capacitat d’atenció i memòria o estimular la creativitat, entre d’altres de les seues múltiples objectius; en definitiva, és clau per millorar la qualitat de vida de la gent gran del nostre poble “.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*