La Guàrdia Civil demana col·laboració ciutadana per localitzar i detenir el “Rambo de Requena”

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil de València busca des del passat mes de febrer a un baró pels delictes de robatori amb violència i intimidació

L’últim fet va ser comesa dilluns passat en la carretera que unix Xelva amb La Yesa a l’apropiar-se d’un vehicle per a emprendre la fugida

La Guàrdia Civil de València amb més de 30 efectius de diferents unitats continua buscant ininterrompudament a un home d’entre 35 a 40 anys d’edat aproximadament, complexió prima, d’1,70 a 1,80 d’alçada, rostre prim i nas pronunciat i fina , pell morena i cabells bru i parla castellà sense cap accent especial i sembla vestir dessuadora blanca i pantalons fosc; pels delictes de robatori amb violència i intimidació i a què ja se li coneix com “El Rambo” de Requena.

El primer fet constatat que se li atribueix a l’individu no identificat, va ser el passat el 25 de febrer de 2020, després de l’ocupació d’un habitatge de forma il·legal a la pedania anomenada Els Cojos de Requena.

Des d’aquest moment la Guàrdia Civil ha desplegat diferents dispositius per a la cerca amb les següents unitats, GRS, USECIC, Seguretat Ciutadana, GAR, Helicòpter, Cinológico i policies locals de les demarcacions corresponents.

L’últim fet conegut el passat dilluns 25, en el qual robatori un vehicle de forma violenta en una pedania de la localitat de Xelva i que va abandonar minuts més tard estavellant amb ell. La qual cosa va fer que s’intensifiqués la recerca per les unitats abans esmentades per a la seva localització i detenció.

Cal destacar la importància de la col·laboració ciutadana per detectar a aquesta persona, comunicant directament a la Central de Serveis Cos, telèfon 062 o el dispositiu Alertcorps per detectar qualsevol delicte.

El modus operandi d’aquesta persona consisteix a entrar en habitatges no habitades, sostreure menjar i robar vehicles sota violència i intimidació per abandonar-los o s’estavellen.

“És molt important recalcar que si es detectarà a l’individu, evitar qualsevol enfrontament amb ell ja que pot ser que porti una escopeta. Avisar el més ràpid possible a la Guàrdia Civil”, han finalitzat des de les Comandància de la Cuardia Civil.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*