La guàrdia civil farà servir uns terrenys propers a la pedrera de la Serratilla a Bunyol com camp d’entrenament

Miembros de Guardia Civil, PC, Ayuntamiento empresa cementera en La Serratilla.
Miembros de Guardia Civil, PC, Ayuntamiento empresa cementera en La Serratilla.

Post també disponible en: Castellano

Miembros de Guardia Civil, PC, Ayuntamiento empresa cementera en La Serratilla.
Membres de Guàrdia Civil, Protecció Civil, Ajuntament i empresa cimentera a La Serratilla.

Segons han informat fonts de la firma cimentera, la fàbrica de Bunyol i la Guàrdia Civil han tancat aquesta setmana un acord de col·laboració mitjançant el qual Cemex “posa a disposició de la Benemérita uns terrenys propers a la pedrera de ‘La Serratilla’ per a ser utilitzats com camp d’entrenament. l’espai, que ha estat condicionat en funció de les necessitats del cos, servirà perquè els agents puguin perfeccionar la seva estratègia, coordinació i moviments “.

A l’acte, que ha tingut lloc a les noves instal·lacions, han acudit el coronel Amador Escalada, primer cap de la Comandància de València, Jonquera Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, Rafael Pérez, primer tinent d’alcalde, i Ángel Merenciano, coordinador cap de Protecció Civil de la localitat. Per la seva part, en representació de Cemex, han estat presents a la inauguració Joan Charquero, director de la fàbrica de Bunyol, i Alfredo Mas, gerent de Producció.

“Amb la rúbrica d’aquest acord i en línia de les seves polítiques en matèria d’RSE, Cemex reforça el seu compromís amb el desenvolupament local de les comunitats en què opera apostant, en aquest cas, pel desenvolupament de noves habilitats, per la tecnificació i l’especialització d’un dels cossos i forces de seguretat de l’Estat que vetllen la seguretat de tots els veïns de la zona “, han assegurat des de la cimentera.

Segons Juan Charquero, director de la planta, “aquest acord escenifica la bona relació existent entre Cemex i la Guàrdia Civil de Bunyol: Quan va sorgir aquesta oportunitat, ens va semblar una gran idea. Portem anys col·laborant amb ells i, ara, podem dir que hem un pas més en contribuir a que els agents millorin en el seu dia a dia amb noves habilitats “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*