La Guàrdia Civil frustra l’intent de suïcidi d’una dona en el viaducte de Bunyol

Imagen facilitada por la guardia Civil.
Imagen facilitada por la guardia Civil.

Post també disponible en: Castellano

Imagen facilitada por la guardia Civil.
Imagen facilitada por la guardia Civil.

La vesprada del dia 23 de desembre, agents del Subsector de Trànsit de València han aconseguit impedir amb la seva ràpida actuació que una persona es llevés la vida.

Els fets es van iniciar cap a les 15,50 hores del mateix dia, quan el Centre Operatiu de Trànsit (COTA) va rebre comunicació del 112 Comunitat Valenciana informant que havia rebut nombroses trucades de conductors alertant de la presència d’una dona al voral a l’altura del km. 316,799 de l’autovia A-3 (Madrid-València), sentit València, coincident amb el viaducte de Bunyol, que per la seva situació i comportament possiblement tingués intenció de suïcidar-se.

Immediatament es van desplaçar al lloc dues patrulles que van localitzar a una dona jove sobre el viaducte, on hi ha una gran alçada fins a terra, que es trobava entre la barana metàl·lica més externa a la via i la bionda de formigó, amb signes d’estar molt nerviosa i alterada.

Un dels agents va realitzar l’acostament fins aquesta persona i va entaular conservació amb ella per intentar que es tranquil·litzés i que deposés la seva actitud. Aquest guàrdia civil va aconseguir que desistís de la seva intenció, reconeixent, una vegada que es trobava més calmada i relaxada, que havia intentat suïcidar-se per la situació personal que travessava

Finalment, després de ser atesa en un primer moment pels serveis mèdics d’una ambulància, va ser traslladada a un centre hospitalari.

El ràpid desplegament dels efectius del Subsector de Trànsit de València, va culminar en salvar la vida a una persona, que en aquell moment es trobava amb les facultats psíquiques alterades i amb la intenció de llançar-se al buit des del viaducte de Bunyol.

S’instrueixen diligències per part de l’equip d’atestats de Requena V-510 per temptativa de suïcidi, que són remeses al Jutjat de Guàrdia dels de Requena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*