L’equip benjamí del Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria, Campió d’Espanya per Conjunts Absolut

Las campeonas de España de gimnasia rítmica por conjuntos absoluto.
Las campeonas de España de gimnasia rítmica por conjuntos absoluto.

Post també disponible en: Castellano

Las campeonas de España de gimnasia rítmica por conjuntos absoluto.
Las campeonas de España de gimnasia rítmica por conjuntos absoluto.

La jove buñolense Indira Sáez Hernández s’ha proclamat Campiona d’Espanya de Gimnàstica Rítmica per conjunts Absolut amb el conjunt benjamí de el club gimnàstica rítmica Llíria. La de Bunyol amb les seves companyes Sol Misino, Daniela Bargues, Àfrica Mora, Itziar Serrano i el cos tècnic compost per Mónica i Sonia Castellà, Lorena Gorris i Soraya Trejo.

“Després de tres mesos de dur entrenament on hi ha hagut de tot (treball, plors, alegries i molt cansament) que va acabar amb la consecució de l’or nacional”, com han informat des de l’entorn de club.

Abans de la final, van haver de passar dues fases prèvies on van aconseguir passar com Campiones Provincials, en una segona fase van passar com Campiones Autonòmiques, el que els donava el pas a la gran final, aconseguida la classificació, es van intensificar els entrenis i els campionats per agafar forma proclamant campiones d’el torneig Ciutat de Reus. Seguint amb la preparació es van desplaçar a Utebo (Saragossa) on es van proclamar subcampiones d’el torneig Nacional d’Utebo per acabar la preparació van viatjar a Bilbao per participar en el prestigiós campionat Euskalgim, on van aconseguir una tercera plaça i van deixar constància de la intenció per a la gran final i va arribar la gran cita després de quatre dies a Saragossa compartint tapís amb els millors conjunts nacionals.

Dijous, entrenament oficial per conèixer el tapís, el divendres van animar a les participants de les altres categories. Dissabte, el gran dia, debutaven en el campionat d’Espanya, “ningú va pensar que eren debutants, van sortir a l’tapís a divertir-se que era la consigna de el cos tècnic i per descomptat ho van aconseguir, amb un muntatge de Queen. Van sortir amb força, disciplinades , atapeïdes estupendes on el públic va corejar l’actuació de les noies que va ser premiada amb una nota de 13,167 que les va portar a la tercera posició de la general. Però no estava tot dit; quedava la segona passada, el diumenge van tenir el handicap de sortir terceres , van sortir a l’tapís amb la confiança que podien si havien arribat fins allà per què no fer-ho i per descomptat ho van aconseguir sorprenent a el públic que omplia el pavelló segle XXI que va ser premiada amb una nota de 14,100 que sumant la nota de divendres 27,267 només quedava d’esperar que passessin els altres conjunts per confirmar l’extraordinària gesta d’aquestes joves gimnastes “, com han informat fonts próximes al club.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*