Mi banner

La Juvenil de la SM «L’Artística» de Bunyol obté un primer premi en la Secció Primera del Concurs de Bandes Juvenils Memorial Francesc Fort de Montcada

Post també disponible en: esCastellano

El presidente de «Los Feos» y el director de la Banda Juvenil con el premio.

El president de «Los Feos» i el director de la Banda Juvenil amb el premi.

La Banda Juvenil de la SM “L’Artística” de Bunyol ha obtingut un primer premi amb 242.5 punts en la secció primera del Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francesc Fort”, celebrat a Montcada aquest passat dissabte 2 de març.

Les Bandes que van participar en aquesta Primera Secció han estat la Unió Musical de Llíria, la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat i la Societat Musical L’Artística de Bunyol.

A l’escenari del Centre cultural Blasco Ibáñez de Moncada els músics van interpretar “El senyor dels anells” de Johan de Meij juntament amb la Banda Sonora de “La comunitat de l’anell” d’Howard Shore.

Aquest ha estat el primer concurs per als joves músics i ha estat un premi molt important per als joves de la banda i per al seu director, David Tarín Díaz, premi que recompensa tot el seu esforç i el treball que s’està fent amb aquesta banda juvenil, que és tot un orgull per a la seva societat, tal com ha s’ha informat des de la societat.

 

Deixa un comentari